17 580 pakker med ulovlige sigaretter beslaglagt i varebil

Tusen pakker med smuglede sigaretter beslaglagt i varebil
17 580 pakker med ulovlige sigaretter beslaglagt i varebil

17 tusen 580 pakker med smuglede sigaretter ble beslaglagt i en operasjon utført av tollmyndighetene fra handelsdepartementet i et hus og en arbeidsplass i Van.

Ifølge uttalelsen fra departementet ble et marked og et hus tilhørende en person fulgt opp som følge av etterretningsvirksomheten utført av teamene fra Vantollvesenets smuglings- og etterretningsdirektorat innenfor rammen av kampen mot smugling. Etter ransakingsvedtaket ble det gjennomført en operasjon på det aktuelle huset og arbeidsstedet hvor det ble funnet ulovlige sigaretter oppbevart i studiene.

Som et resultat av søkene ble det beslaglagt totalt 17 tusen 580 pakker med ulovlige sigaretter, som ble fastslått å inneholde sigaretter uten banderol eller med falsk banderol. Det ble fastslått at de beslaglagte ulovlige sigarettene var verdt 552 tusen lira.

En mistenkt ble tatt i varetekt som en del av den pågående etterforskningen av Van Chief Public Procureur's Office angående hendelsen.

Som et resultat av operasjonen organisert av tollvesenet, ble de beslaglagte smuglersigarettene forhindret fra å bli satt på markedet under hånden. Kampen mot smugling av tobakk og tobakksvarer fortsetter med besluttsomhet over hele landet, spesielt i de bundne områdene.

Günceleme: 23/03/2023 16:16

Lignende annonser