39 736 traineer deltok på offentlige utdanningskurs i jordskjelvsonen

Tusen traineer deltok på offentlige utdanningskurs i jordskjelvsonen
39 736 traineer deltok på offentlige utdanningskurs i jordskjelvsonen

Minister for nasjonal utdanning Mahmut Özer uttalte at 64 39 traineer deltok på de offentlige utdanningskursene som ble organisert på 736 punkter etablert for å sikre deltakelse av innbyggere i sosiale og kulturelle aktiviteter i ti provinser der jordskjelvkatastrofen skjedde.

Studiene utført av Nasjonalt utdanningsdepartement innenfor rammen av livslang læring for innbyggeres tilgang til utdanning fortsetter med å konsentrere seg om ti provinser i jordskjelvsonen.

Minister for nasjonal utdanning Mahmut Özer delte på sin sosiale mediekonto angående aktivitetene som ble utført innenfor rammen av livslang læring i jordskjelvsonen, «10 64 traineer deltok på våre offentlige utdanningskurs på 39 punkter i 736 provinser. Vi fortsetter å yte tjenester til våre innbyggere i katastrofeområdet gjennom sosiale og kulturelle aktiviteter.» kom med uttalelsen.

For å få tilgang til kartet over støtte- og koordineringssentre for livslang læring Klikk.

Günceleme: 18/03/2023 13:22

Lignende annonser