Alaçatı urtefestival skal holdes for å helbrede sårene etter jordskjelvet

Alacati Herb Festival skal holdes til fordel for jordskjelv
Alaçatı urtefestival skal holdes til fordel for jordskjelv

Alaçatı Urtefestival, som arrangeres for 12. gang i år av Çeşme kommune, vil bli holdt mellom 27.-30. april. På solidaritetsfestivalen, som arrangeres i år for å lege sårene etter jordskjelvet, vil det bli laget stands av de regionale smakene fra 11 byer som er berørt av jordskjelvet.

Alaçatı Urtefestival, organisert av Çeşme kommune, og tilbyr hyggelige øyeblikk med endemiske urter og unike smaker tilberedt med disse urtene, arrangeres for tolvte gang i år.

Cesme-ordfører M. Ekrem Oran uttalte at Alaçatı Urtefestival vil bli organisert som en solidaritetsfestival i år for å lege sårene etter jordskjelv som rammer 11 provinser.

Oran uttrykte sin kondolans til alle innbyggere som mistet livet i jordskjelvet, og ga uttrykk for at innbyggerne og lokale produsenter vil bli støttet med standene som skal opprettes fra de regionale smakene i 11 provinser som er berørt av jordskjelvet.

Alaçatı Herb Festival, som er en av de viktige verdensfestivalene med sine deilige arrangementer og duftende lukter som sprer seg på gatene, vil i år være vertskap for millioner av mennesker med konserter, stands, utstillinger, intervjuer, konkurranser og matlagingsverksteder.

Günceleme: 23/03/2023 16:05

Lignende annonser