Anbud for Kocaeli lokomotiv barnebyprosjekt er gjennomført

Anbud for Kocaeli Locomotive Children's Cove-prosjektet er utført
Anbud for Kocaeli lokomotiv barnebyprosjekt er gjennomført

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsetter å produsere prosjekter for lykkelige familier og glade barn. Metropolitan har i denne sammenheng arbeidet med et sosialt anlegg som skal likne på et toglokomotiv for barn og foreldre. Målgruppen for Lokomotivbarnebyprosjektet vil være barn i alderen 3 til 6 år og deres foreldre. Tre selskaper leverte tilbud på prosjektet.

VISUELL DESIGN TILTREKTE OPPMERKSOMHET

Sosialtjenesteanlegget i utformingen av Locomotiv Children's Village, utarbeidet av Metropolitan Municipality, vil bli bygget på et område på 265 kvadratmeter i Izmit Doğu Kışla Park. Anlegget, som er planlagt som et underholdnings- og aktivitetsområde for barn i alderen 3-6 år, vil bestå av totalt 11 vogner. Anbudet om bygging av Lokomotivbarnebyen, som også vil vekke oppsikt med sin visuelle utforming, ble gjennomført i det elektroniske systemet i anbudshallen til Metropolitan hovedservicebygg. I anbudet, der tre selskaper deltok, var det laveste budet 4 millioner 477 tusen TL. Forslagene vil bli gjennomgått av kommisjonen og arbeidet vil starte innen 10 virkedager etter signering av kontrakten.

TOTALT 11 VOGNER SKAL BYGGES

Innenfor prosjektet hvor det skal organiseres ulike aktiviteter for barn, vil 15 verkstedvogner til 8 personer, 1 administrativ vogn, 1 våtromsvogn for barn og 1 venterom med kjøkkennisje for pedagoger og foreldre, bestå av i alt 11 vogner. Prosjektet var planlagt laget av 11 togvogndesignede containere. Utformingen av vognene ble formet for å plasseres foran i henhold til inngangs- og seremoniområdet, sirkulasjonsområder for barn, en lekeplass og et amfi tilrettelagt for utendørsaktiviteter. Hver container blir 3×8 meter stor og blir på totalt 24 kvadratmeter. Det totale innendørsarealet er planlagt å være 264 kvadratmeter og det totale sitteområdet i parkområdet til prosjektet er planlagt til å være 1433 kvadratmeter.

SELSKAPER OG KOPIER

  1. Ersun Construction 4 millioner 477 tusen 600 TL
  2. Ferhat Töre Özallar Construction 5 millioner 147 tusen TL
  3. FS Saygılı Jern- og stålkonstruksjon 5 millioner 640 tusen TL

Günceleme: 04/03/2023 12:06

Lignende annonser