38.5 millioner euro lokomotivinvestering fra Arkas

Arkastan lokomotivinvestering på millioner euro
38.5 millioner euro lokomotivinvestering fra Arkas

I troen på at støtte på stedets produksjon i Tyrkia er nøkkelen til Anatolias utvikling, har Arkas investert i jernbaner i mange år, bringer en ny innovasjon til den tyrkiske logistikkindustrien, og kjøper lokomotiver. Selskapet, som bestilte fem Euro Dual-modelllokomotiver med en investering på 38,5 millioner Euro, først annonsert at lokomotivene vil bli lansert i 2025. vil motta tre av dem. Den skal frakte import-eksportcontainere fra Tyrkias ledende industribyer til Tyrkias største havner med miljøvennlige lokomotiver.

I den tro at det å koble anatoliske byer til havner med jernbane vil oppmuntre til produksjon på stedet og har investert i denne retningen i mer enn 20 år, gjør Arkas, med mottoet "The Power Behind Logistics", banebrytende investeringer i å utvikle logistikken. industri, med Arkas Rail, som den etablerte under paraplyen av Arkas Logistics, innenfor rammen av 'Arkas Anatolia Project'. I 100-årsjubileet for republikken fortsetter den å bryte ny mark ved å bruke fordelen av jernbanen for å koble sammen Anatolia til havner og verden til rimelige kostnader.

Mens Arkas Rail bestiller fem Euro Dual-modeller, diesel- og elektriske lokomotiver fra StadlerRail Valencia SAU med en investering på 38,5 millioner euro, planlegger den å kjøpe nesten 100 vogner. Dermed har selskapet som mål å tilby sine kunder en raskere og sikrere transporttjeneste med lavere kostnadsfordeler.

I en uttalelse om emnet sa Arkas Logistics CEO Onur Göçmez: "Det var veldig viktig å kjøpe et lokomotiv for å kunne utføre rutetjenester på jernbanen. Med liberaliseringen av jernbanetransportloven i Tyrkia fikk privat sektor muligheten til å investere i lokomotiver. Som et selskap som har investert i jernbaneutstyr og landterminal i mange år, planlegger vi å yte service til hele sektoren med fem lokomotiver, hvorav tre skal leveres i 2025, under taket til Arkas Rail, ved å bryte nytt bakken i sektoren. I tillegg til dette jobber vi med innkjøp av 700 flere vogner i tillegg til våre 100 selvgående vogner.Derfor utfører Arkas Rail for tiden jernbanetransport fra Tyrkias ledende industribyer som Kayseri, Konya, Ankara, Gaziantep, Eskişehir til Tyrkias største havner. Den skal transportere import-eksport containere med rutefly. På den annen side vil det tjene med gjensidige blokktogtjenester innen jernbanecontainertransport, som fortsetter å øke mellom Tyrkia og Europa, spesielt med land som Tyskland og Polen. Denne investeringen, som vi vil tilby som en ny tjeneste til den tyrkiske logistikkindustrien, er en aktivitet fokusert på havnelogistikk, det vil si containertrafikk, og vil støtte jernbanehavnen i Kartepe i nord og landhavnene i Mersin Yenice i Sør.

Miljølokomotiver

Arkastan lokomotivinvestering på millioner euro

Den viktigste egenskapen til lokomotiver er at de er miljøvennlige. Takket være det faktum at de elektriske lokomotivene som slipper ut null karbonutslipp også har en dieselmotor, vil de i tilfelle feil på jernbanelinjene eller kraftlinjer uten strøm kunne fortsette transporten uten avbrudd ved å bytte fra den elektriske motoren til dieselmotoren.

Rute ruter til Europa og jernbanen Silkeveien

Railport, landterminalen etablert i Kartepe av Arkas i samarbeid med duisport, operatøren av Europas største intermodale logistikkterminal, skal bli et av de beste eksemplene på komplette logistikkapplikasjoner, hvor viktigheten har økt de siste årene. planlagt å starte i drift i 2024. Mens det vil være en transferterminal der lasten på togene som kommer fra og går til Europa kan losses og håndteres igjen, vil Arkas gjennomføre europeiske transporter herfra til Kapıkule med egne lokomotiver.

På den annen side frakter Arkas Logistics, som startet den første jernbanetransporten på BTK (Baku-Tbilisi-Kars) jernbanelinjen i 2017, last til Europa i transitt med Marmaray-forbindelsen på Kina-Tyrkia Iron Silk Road med selskapet sitt. Arkas Rail, som det grunnla i fjor. Mens disse nyåpnede transportkorridorene tilbyr muligheten til å transportere Tyrkias eksportlaster til andre nye land med jernbane, på grunn av Tyrkias geografiske plassering, kan transittlast mellom Europa og Asia transporteres gjennom Tyrkia, noe som øker etterspørselen etter jernbanetransport i Tyrkia, og dermed nye generasjonslokomotiver og vogner som gjør det mulig å fremskynde investeringer.

Günceleme: 13/03/2023 13:12

Lignende annonser