Hindringer for IMMs tradisjonelle Ramadan-arrangement med falske dokumenter

Blokkering av IMMs tradisjonelle Ramadan-begivenhet med falske dokumenter
Hindringer for IMMs tradisjonelle Ramadan-arrangement med falske dokumenter

Mimar Sinan-plassen, som ble brakt til Üsküdar av İBB, ble forhindret fra å være vertskap for tradisjonelle Ramadan-arrangementer. Üsküdar kommune grep inn i Ramadan-forberedelsene til İBB-team selv om den ikke hadde noen autoritet. Som hvert år informerte Istanbul Metropolitan Municipalitys kulturavdeling Üsküdar-distriktsguvernøren med et offisielt brev. Üsküdar kommune søkte retten med et usignert falsk dokument produsert senere, selv om det ikke var noen konsertplanlegging i Ramadan-arrangementene og ordet "konsert" ikke ble brukt i det offisielle brevet med elektronisk signatur. Retten ga utsettelse av gjennomføringen.

ÜSKÜDAR ORDFØRER DELTE ETTER PRODUKSJON AV USIGNERT DOKUMENT

Üsküdar Mayor delte det samme falske dokumentet på sin offisielle konto. Detaljprogrammet for Ramadan-arrangementet som ble holdt på Üsküdar Mimar Sinan-plassen var imidlertid klart. I programmet, barnegatespill mellom 16.00-18.00 på dagtid, ney taksim mellom 18.00-18.30, kultur og mystikk mellom 18.30-19.20. sohbetEtter fastefasten var det sufikonserter og noen dager teatre i samsvar med deres tradisjonelle form. Som Üsküdar-ordfører Hilmi Türkmen hevdet, ville det ikke være konsertstøy som ville forstyrre sykehusinnlagte i nærheten eller de på biblioteket. I samsvar med den tradisjonelle formen, spesielt semai sohbetDen avanserte tradisjonen ville bli gjenopplivet, og den tverrsøylede tradisjonen til mestere som Zihni Göktay ville bli fremført.

PROTOKOLLBESTEMMELSE ÅPEN

I tillegg, som angitt i artikkel 13.04.2021 i 'Üsküdar Domination Milliye Bazaar, Square and Underground Parking Lot Joint Use Protocol' signert med Üsküdar kommune den 74. 2. Alle typer bestemmelser og disposisjoner av landskaps- og utfluktsområder skal tilhøre Metropolitan Municipality.

IMMs MATERIALER BLEV TATT AV UKJENTE PERSONER

Til tross for alle disse fakta, selv om autoriteten til IMM i området er sikker, ble plassen imidlertid okkupert av Üsküdar-distriktets polititeam, og scenen og materialene som ble installert ble tatt av uidentifiserte personer i området. Nødvendige innvendinger ble gjort mot avgjørelsen om utsettende utførelse av IMM Legal Counsel. I følge utfallet av appellen vil tradisjonelle Ramadan-arrangementer bli holdt i Üsküdar, et populært reisemål for Istanbul-innbyggere.

ULOVLIGE I ÜSKÜDAR FORTSETTER SIDEN 2019

Ulovlighet og lignende vilkårlig oppførsel i Üsküdar har pågått siden 2019. IMM, fast bestemt på å redde Bosporos, som er det vanlige bruksområdet for 16 millioner Istanbulitter, og hele kysten fra invasjoner med sin unike utsikt, møtte hindringer i Üsküdar. Istanbul Metropolitan Municipality har tatt grep for å få slutt på okkupasjonen av ulovlige virksomheter på Üsküdar Salacak-kysten siden 2019. Üsküdar kommune og departementet for miljø, urbanisering og klimaendringer tok seg imidlertid av en håndfull operatører. Inntrengerne ble beskyttet.

10 AV 7 ULOVLIGE VIRKSOMHETER ER FORTSATT BESKYTTET

IMM utførte rivingen av 10 av de 3 ulovlige virksomhetene som okkuperte gangstiene til folket, som dekket bildet på Salacak-stranden med utsikt over Maiden's Tower og den historiske halvøya. Imidlertid har de resterende 7 ulovlige virksomhetene besluttet å utsette henrettelsen. Mens rettsforhandlingene fortsatte til fordel for IMM, foretok Üsküdar kommune og departementet for miljø, urbanisering og klimaendringer i all hast en reguleringsplanendring for å beskytte okkupantene, for å beskytte ulovlige strukturer som tehager, kafeer, restauranter og buffeer på stranden som tilhører Istanbuls innbyggere. Reguleringsplanen ble endret av Üsküdar kommune. Endringen ble umiddelbart godkjent av departementet. Følgelig ble 431 kafeer på 4 øyer og 359 virksomheter på 367 og 3 øyer, der planene ble endret, tatt under beskyttelse.

IMM ALLTID GJORT DET LOVEN SIER

IMM har handlet innenfor rammen av sin myndighet siden starten. Han tok rettslige skritt. For de ulovlige bygningene søkte IMM-direktoratet for eiendom Üsküdar-distriktsguvernøren med et offisielt løslatelsesbrev. Den juridiske forespørselen ble ikke besvart. Han protesterte mot utsettelsen av gjennomføringsvedtak. Lignende avgjørelser ble tatt for ulovlige strukturer på skjøtet tilhørende IMM. Mens rettsprosessen fortsetter, ble noen ulovlige strukturer hevdet å være i den spesielle miljøvernsonen. Begrunnelsen ble gitt at Provinsdirektoratet for miljø, urbanisering og klimaendringer er autorisert i denne forbindelse og at disse ulovlige virksomhetene har mottatt bygningsregistreringsattest. IMM, fast bestemt på å redde Salacak Beach, et av de vakreste stedene i Istanbul, fra okkupasjon, venter på fullføringen av rettsprosessene. Så snart beslutningene er tatt, vil rivingene fortsette der de slapp.

originalt søknadsbrev med elektronisk signatur

Günceleme: 22/03/2023 16:40

Lignende annonser