Tunca-broen, som var stengt på grunn av høyhastighetstogarbeid, ble åpnet for trafikk

Tunca-broen, stengt på grunn av høyhastighetstogoperasjoner, åpnet for trafikk
Tunca-broen, som var stengt på grunn av høyhastighetstogarbeid, ble åpnet for trafikk

Den historiske Tunca-broen, som var midlertidig stengt for fotgjenger- og kjøretøytrafikk på grunn av høyhastighetstoginfrastrukturarbeid i Edirne, ble tatt i bruk igjen etter rivingen av jernbaneovergangen på den gamle linjen.

Innenfor arbeidet ble Tunca-broen gjenåpnet for trafikk etter riving av overgangen på den gamle linjen ved siden av broen, som var stengt for kjøretøy- og fotgjengertrafikk i 6 dager 2023. mars 5 og fjerning av utgravningen .

Det vil gi Tyrkias høystandard jernbaneforbindelse med europeiske land. Halkalı-Den første fasen av Kapikule Railway Project, som er 153 kilometer ÇerkezköyKapikule-linjen er planlagt ferdigstilt i 2024.

Günceleme: 13/03/2023 11:18

Lignende annonser