Çambaşı skisenter oversvømmet av gjester i vintersesongen

Cambasi skisenter gjest Akinina Ugradi i vintersesongen
Çambaşı skisenter oversvømmet av gjester i vintersesongen

Det populære skisenteret, som ligger på Çambaşı-platået i Kabadüz-distriktet i Ordu, ble oversvømmet av gjester i vintersesongen. Metropolitan-ordfører Dr. Cambaşı Skisenter, som har blitt kjent i landet og i utlandet med innsatsen til Mehmet Hilmi Güler, møtte intens interesse fra lokale og utenlandske turister i løpet av skisesongen. Skisenteret, som har tjent folket i Ordu i mange år, åpnet dørene for et bredt spekter med endringene og transformasjonene som ble gjort under ledelse av president Güler fra overnattingssteder til bakkene.

VELKOMMEN LOKALE OG UTENLANDSKE TURISTER MED SIN KOMFORT OG KVALITET

Çambaşı Skisenter, hvor en endring har blitt opplevd fra topp til bunn, har tatt imot innenlandske og utenlandske turister med sin komfort og kvalitet denne sesongen som i hver vintersesong. Senteret, som har blitt omgjort til et sted hvor innbyggere fra alle samfunnslag, fra nybegynnere til profesjonelle idrettsutøvere, kan ha det gøy, trakk også til seg gjester med sitt utvalg av vintersport.

FARGET MED FESTIVALER

På den annen side, ordfører i Metropolitan Municipality, Dr. Skisenteret, som også ble aktivert av festivalene, et annet arbeid initiert av Mehmet Hilmi Güler for Ordu, hvor han kunne bo i 3 måneder, ikke 12 måneder, var fullt og overfylt. I tillegg til vintersport, nøt gjestene snøen til det fulle på Skisenteret, som også er fargerikt med festivaler.

HEDRET TUSENVIS AV MENNESKER

Skisenteret, som fortsetter å tjene med sine moderne overnattingsområder, vintersportsmangfold og unike naturskjønnhet, har vært vertskap for tusenvis av mennesker frem til denne tiden, selv om sesongen ennå ikke er over.

Günceleme: 15/03/2023 14:54

Lignende annonser