Canada fjerner Kovid-19-testing for passasjerer fra Kina

Canada fjerner Kovid-testapplikasjonen for passasjerer fra Gin
Canada fjerner Kovid-19-testing for passasjerer fra Kina

kanadiske regjeringen; Kina har sluttet å teste passasjerer som ankommer med fly fra Hong Kong og Macao ved inngangen til landet. Forbundsminister for helse Jean-Yves Duclos uttalte i en offisiell uttalelse at det har dukket opp et miljø som tillater slutten på tiltakene som er implementert så langt på grunn av overbevisende av de siste dataene og informasjonselementene.

I den annonserte uttalelsen, den betydelige forbedringen i dataene til Kina og det internasjonale samfunnet etter de midlertidige tiltakene som er tatt ved grensene til Canada og noen andre land siden januar 2023, og fraværet av alarmerende nye varianter i prøveanalysen av det brukte farvannet av flyene førte til at dette landet avskaffet føre-var-praksisen.

Günceleme: 17/03/2023 14:38

Lignende annonser