Restaurert 600 år gammel historiske Eskipazar-moskeen åpnet for tilbedelse

Restaurert årlige historiske Eskipazar-moskeen åpnet for tilbedelse
Restaurert 600 år gammel historiske Eskipazar-moskeen åpnet for tilbedelse

Eskipazar (Bayrambey)-moskeen i Altınordu-distriktet, som ble restaurert av Ordu Metropolitan Municipality, ble åpnet for tilbedelse.

Ordu Metropolitan Municipality ordfører Dr. Under ledelse av Mehmet Hilmi Güler har Metropolitan Municipality, som har utført arbeider som skal bære byens kulturarv til fremtiden, gjort Eskipazar-moskeen til den første bosetningen i Altınordu-distriktet og bygget mellom 1380-1390 i løpet av fyrstedømmet Hacıemiroğulları, klar for tilbedelse.

Restaurering av minareten, fontenen og landskapsarbeidet til den historiske moskeen, som kun vil være åpen for tarawih-bønner under måneden Ramadan, fortsetter.

Restaurert årlige historiske Eskipazar-moskeen åpnet for tilbedelse

TAKK TIL PRESIDENT GULER FRA BORGERNE

Eskipazar-nabolaget Mukhtar İlhan Karaağaç og samfunnet takket alle som bidro til presentasjonen av den historiske moskeen, som ble restaurert i samsvar med sin opprinnelige form med støtte fra Ordu Governorship Investment Monitoring and Coordination Presidency (YIKOB), til tilbedelsen med sin fornyet ansikt.

Innbyggerne sa: «Tidligere var det umulig å be i moskeen, som hadde frosker og skorpioner i seg. rutubeDet tvang oss også. Vi formidlet saken til ordføreren i hovedstadskommunen. Han sa at han vil gjøre mitt beste, og sammen med guvernøren bestemte de seg for å bygge moskeen. Vi takker dem veldig. Gud velsigne alle som har bidratt," sa han.

Günceleme: 23/03/2023 15:16

Lignende annonser