Det er signert signaturer for Tyrkias første lokale grønne hydrogenanlegg med størst kapasitet

Signaturer er laget for Tyrkias første innenlandske grønne hydrogenanlegg med størst kapasitet
Det er signert signaturer for Tyrkias første lokale grønne hydrogenanlegg med størst kapasitet

Kontrakten ble signert 15. mars 2023 for "South Marmara Hydrogen Coast Platform" Guided Project, med støtte fra South Marmara Development Agency (GMKA), som utfører sin virksomhet under koordinering av General Directorate of Development Agencies fra Industri- og teknologidepartementet, og medfinansieringen av Eti Maden og Enerjisa Üretim. .

Med "South Marmara Hydrogen Coast" Valley Project, vil et nytt og lokalt bidrag til hydrogenøkonomien i dalen og regionen bli gitt etter tilskuddsstøtten på 8 millioner EUR, som ble tildelt innenfor rammen av Horizon European Framework Program.

Tyrkias første lokale grønne hydrogenanlegg med den største kapasiteten som skal etableres ved Bandırma Energy Base

Eti Maden Operations Generaldirektoratet for prosjektsøkeren; Med prosjektet, der prosjektdeltakerne er Enerjisa Enerji Üretim A.Ş., Offshore Wind Energy Association, Bandırma Onyedi Eylül University og Sabancı University, ble Tyrkias første innenlandske grønne hydrogenanlegg med størst kapasitet bygget av TÜBİTAK MAM og ASPİLSAN Energy for å Bandırma Energy Base. vil bli etablert. Etter dette pilotprosjektet, som beskrives som et startsteg, har man som mål å nå kapasiteten til å utvikle Tyrkias første innenlandske elektrolysator i MW-skala på kort tid.

Regionen vil spesialisere seg på offshore fornybare kraftverk og hydrogen

Innenfor rammen av prosjektet, som vil vare i 24 måneder, vil det avdekkes 2 viktige mulighetsstudier. Med mulighetsstudien av "South Marmara Green Industry Zone", som er planlagt lagt til Bandırma-Biga-linjen, vil et viktig skritt bli tatt for den planlagte og rene produksjonsorienterte utviklingen av industrien. I prosessen med grønn transformasjon ble Sør-Marmara, som ønsker å være utdanningssenteret i Tyrkia, introdusert for "Det grønne havet" etter Renewable Youth Energy (Re-YOU Operation) implementert med IPA-fondet og Renewable Energy Training Centers etablert ved Balıkesir University og Çanakkale Onsekiz Mart University. Industry R&D Test and Training Center” vil også bli lagt til, noe som gjør det mulig for regionen å spesialisere seg innen offshore fornybare kraftverk og hydrogen. Mulighetsstudien til senteret vil bli fullført under koordinering av Offshore Wind Energy Association, Bandırma Onyedi Eylül University og TÜBİTAK MAM.

Søknader vil sette et eksempel for hele Tyrkia og vil utløse større studier i industriell skala

Med prosjektet "South Marmara Hydrogen Coast Platform", som vil bli implementert med den høyeste medfinansieringsgraden blant de guidede prosjektene finansiert av utviklingsbyråene, søknadene ved Bandırma Energy Base, som har som mål å være den første fornybare energiparken i Tyrkia, sett et eksempel for hele landet, og disse applikasjonene er i industriell skala.Det forventes å utløse større studier. Et annet viktig skritt vil ha blitt tatt på denne veien, som ble satt ut med sikte på å etablere Tyrkias første produksjons- og distribusjonssenter for hydrogen. For å nå en netto-nullposisjon når det gjelder klimagasser i 2053, er det viktigste initiativet innen industri som mål å være «South Marmara Hydrogen Coast Platform».

Arbeidet med å starte fra bunnen av den første grønne industrisonen i Tyrkia i Sør-Marmara og opprettelsen av nye industrisoner for å oppnå produkter med høyere verdiskapning fra Boron-mineralet, hvis betydning vil øke i den grønne transformasjonsprosessen, vil utløse synergien ytterligere. i dette området.

Günceleme: 21/03/2023 14:44

Lignende annonser