Å gjøre forretninger og bo i Nederland er enklere for tyrkiske statsborgere

Å gjøre forretninger og bo i Nederland er enklere for tyrkiske statsborgere
Å gjøre forretninger og bo i Nederland er enklere for tyrkiske statsborgere

Mens ønsket fra kvalifiserte ansatte om å flytte til utlandet i forretningsøyemed eller begjæringene til å vokse i utenlandske markeder økte, økte også etterspørselen etter løsninger som akselererer denne prosessen. En av metodene som ofte ble brukt av de som ønsker å gjøre forretninger i Nederland, hvor det etableres minst tusen startups hvert år, var outsourcing gjennom lønnsselskaper.

Etter hvert som kravene til gründere som ønsker å utvide virksomheten sin eller de som ønsker å starte et nytt liv for seg selv for å flytte utenlands øker, har Nederland, som er kjent for å etablere minst tusen oppstarter hvert år, blitt et av favorittlandene . Det er anslått at oppstartsbedrifter som skal etableres i Nederland mellom 2022 og 2030 har potensial til å skape en markedsverdi på mellom 250 og 400 milliarder euro. De juridiske prosessene som enkeltpersoner eller institusjoner som ønsker å gjøre forretninger i Nederland må gjennomføre og vilkårene som må overholdes under ansettelse av ansatte har ført til fremveksten av egnede forretningsmodeller. Ved å ta i bruk en av disse modellene og tilby juridiske adresse- og bedriftsetableringstjenester i Nederland innen 10 virkedager, begynte Oldik Ofis å lette innhentingen av arbeids- og oppholdstillatelser i Nederland for personellet som skal jobbe på kontorene til selskaper i utlandet, med lønnsmetoden, som er en spesiell form for personellrekruttering.

Gökhan Doğru, administrerende partner for Usdik Ofis, som delte sine evalueringer om emnet, sa: "Lønningsmetoden tar de administrative byrdene til de som ønsker å flytte til Nederland, etablere et selskap i Nederland eller utvide teamet sitt i Nederland , og gir dem plass til kun å fokusere på arbeidet sitt.»

Å være ansatt i et annet selskap som jobber med Lønn

Ved lønnsføring, som er en spesiell rekrutteringsmetode, er den ansatte som ønsker å bosette seg i Nederland ansatt på lønnsbasis i det nederlandske selskapet som tilbyr denne tjenesten. Den ansatte ansatte lånes ut til bedriften som mottar lønnstjenesten for en viss periode. På denne måten slipper gründere som ønsker å etablere et selskap i Nederland å utføre administrative oppgaver som lønn, arbeidskontrakter, årsregnskap, lønnsstyring og pensjonsprosess for seg selv eller sine ansatte som ønsker å flytte fra Tyrkia til Nederland.

Gökhan Doğru sa at lønnsmetoden betyr outsourcing i rekrutteringsprosessene, "I følge rapporten publisert av Allied Market Research vil den globale markedsverdien av outsourcing innen lønn vokse med et gjennomsnitt på 2031% hvert år frem til 7,2, til 19,5 prosent anslått til å nå milliarder av dollar. Entreprenører, ved å gjøre avtale med lønnsselskapet, ansetter den ansatte gjennom en annen bedrift, på en måte låner de den ansatte. Administrative og juridiske prosesser utføres av selskapet på hvis vegne gründeren mottar tjenester. Vi, som We Didn't Also, tilbyr tjenester innen lønn sammen med våre forretningspartnere i Nederland som jobber innen skatt, regnskap, lønn og juss.»

"Vi eliminerer administrativt stress og arbeidsbelastning"

Ved å merke seg at hele prosessen utføres av konsulentene for gründerne som mottar denne tjenesten, sa Undik Office Manager Gökhan Doğru: "Innenfor tjenestens omfang er de ansatte registrert hos den nederlandske skatte- og tolladministrasjonen, Social Security Bank, som gjennomfører forsikringsprosessene, og Arbeidstakerforsikringsinstitusjonen, som dekker ytelser som arbeidsledighet/sykdom. Statsborgerservicenummer (BSN) kan fås for alle ansatte. Det kan søkes 30 % skattefritak for høyt kvalifiserte innvandrere, og det søkes om ytterligere skatteinsentiver. Bedriftsgründere som mottar denne tjenesten slipper også de administrative byrdene ved prosesser som lønnsberegning, lønnsinnlevering, årsavslutningserklæring. Mens hele prosessen utføres av konsulentene til Odd Office, er det kun søknads- og regnskapsgebyrer som kreves fra arbeidsgiveren som bruker denne tjenesten.»

Selvstendig næringsdrivende og gründervisumprosesser blir også enklere

Gökhan Doğru minner om at de tilbyr bedriftsetableringstjenester basert i Amsterdam, Eindhoven, Utrecht og Rotterdam innen 10 virkedager i Nederland med en prismodell per selskap, og avsluttet sine evalueringer med følgende ord: Vi tilbyr løsninger i samsvar med nederlandsk lovgivning, som letter alle trinn i prosessen med å åpne og flytte til utlandet. Vi veileder søknadsprosessene til Nederland entreprenørvisum, som den nederlandske regjeringen har begynt å utstede siden januar 2015 for å oppmuntre gründere utenfor EU (EU) til å starte en bedrift i Nederland. I tillegg tilbyr vi også konsulenttjenester som fremskynder søknadsprosessen for Nederland Self-Employed Visa, som lar frilansere utenfor EU få 1 års oppholds- og arbeidstillatelse i Nederland. Våre tjenester; Å migrere til utlandet betyr tids- og kostnadsbesparelser for fagfolk som ønsker å starte en ny virksomhet og et nytt liv innenfor EUs grenser.»

Günceleme: 23/03/2023 10:36

Lignende annonser