Elektromekaniske deler av Kartepe taubaneprosjekt ankom

Elektromekaniske deler av Kartepe taubaneprosjekt ankom
Elektromekaniske deler av Kartepe taubaneprosjekt ankom

Arbeidet fortsetter med Kartepe Cable Car Project, som Kocaeli Metropolitan Municipalitys 50-årige drøm har gjort til virkelighet. Elektromekaniske deler som skal brukes i taubanesystemet er kommet. Det mekaniske utstyret til taubanesystemet, som skal brukes i stang-, trinse-, driv- og strammestasjonene som skal brukes i taubanelinjen som skal gå mellom Derbent og Kuzuyayla, ble samlet i Derbent Stadium.

INSTALLASJONEN BEGYNNER

Den grove konstruksjonen av Derbent Station, det første stoppet for taubanelinjen, er i ferd med å bli fullført. Arbeidet fortsetter på den andre stasjonen. Etter ferdigstillelse av stasjonen vil installasjonen av elektromekaniske deler begynne. Taubanelinjen som skal gå mellom Derbent og Kuzuyayla vil være 4 tusen 695 meter lang. Systemet vil bestå av et enkelt tau, avtakbar terminal og hytter for 10 personer. I taubaneprosjektet, som vil omfatte 2 stasjoner, vil 73 hytter betjene. Høydeavstanden på taubanelinjen med en kapasitet på 500 personer i timen blir 90 meter. Følgelig vil startnivået være 331 meter og ankomstnivået vil være 1421 meter. Avstanden mellom de to stasjonene overskrides på 14 minutter. Innbyggerne skal reise mellom begge stasjonene med en unik utsikt.

Günceleme: 12/03/2023 12:39

Lignende annonser