Karsan e-JEST blir en av 4 elektriske minibusser som selges i Europa

En av de elektriske minibussene som selges i Europa, har blitt en JEST for Karsan
Karsan e-JEST blir en av 4 elektriske minibusser som selges i Europa

Karsan e-JEST ble Europas bestselgende elektriske minibuss i 2020, etter 2021 og 2022. Ved å tilby avanserte teknologiske mobilitetsløsninger med visjonen om å være "Et steg foran i fremtiden for mobilitet", gjør Karsan et navn for seg selv med sine elektriske kjøretøy i Europa så vel som i Tyrkia. Karsan dominerer nesten Europas elektriske minibussmarked, og hevder også sitt krav innen elektrisk mobilitet med sin e-JEST-modell.

e-JEST, den første elektriske modellen av Karsan, som merket lanserte i 2019 og er den første elektriske modellen av Karsan, forlot ikke lederskapet i det elektriske minibussmarkedet i Europa i 2020, etter 2021 og 2022.

Markedet ble nesten doblet på ett år

I følge den europeiske minibussmarkedsrapporten på 2022-3.5 tonn i 8 publisert av Wim Chatrou – CME Solutions; Som de siste to årene ble Karsan e-JEST leder av det elektriske minibussmarkedet med en andel på 28 prosent.

Karsan-sjef Okan Baş uttalte at det elektriske minibussmarkedet i Europa vokste med 2022 prosent i 84 sammenlignet med året før, og sa: "Markedsvolumet har nesten doblet seg på bare ett år. Vi avsluttet enda et år som leder i det voksende markedet, hvor konkurrentene begynte å få styrke, og for tredje år på rad ble vi leder av det europeiske elektriske minibussmarkedet med e-JEST. Dette er en svært viktig prestasjon ikke bare for Karsan, men også for den tyrkiske bilindustrien. Karsan e-JEST; Det vekker oppmerksomhet som en veldig sterk aktør i markeder som Frankrike, Romania, Portugal, Bulgaria og Spania.

Okan Baş understreker at Karsan e-JEST er en av de 4 elektriske minibussene på det europeiske markedet, og sa: "E-JEST, som vi lanserte på slutten av 2018 og satte på veiene i 2019, fortsetter å øke suksessraten hver gang. år. I mange europeiske land reiser folk trygt med e-JEST. Dette er den største indikatoren på Karsans høye erfaring, avanserte FoU og kvalifiserte arbeidsstyrke. I tillegg til e-JEST ble vår 8 meter lange e-ATAK-modell leder for det elektriske midibussegmentet i Europa for andre gang i 2022. Jeg tror at alle Karsan-modeller vil opprettholde den samme sterke suksessraten i 2023 også.»

Personbilkomfort i offentlig transport

e-JEST beviser seg selv med sin høye manøvrerbarhet og enestående passasjerkomfort, og har en BMW elektrisk motor som produserer 170 HK kraft og 290 Nm dreiemoment. Med sine batterier med BMW-infrastruktur tilbyr e-JEST en rekkevidde på opptil 210 kilometer, og tilbyr den beste ytelsen i sin 6-meter elektriske minibuss-klasse.

Takket være e-JESTs regenerative bremsesystem som gir energigjenvinning, kan batteriene lade seg selv med en hastighet på 25 prosent. Utstyrt med et heldigitalt instrumentpanel, nøkkelfri start, USB-inngang og valgfritt Wi-Fi-kompatibel infrastruktur, matcher ikke e-JEST komforten til en personbil med sitt 4-hjuls uavhengige fjæringssystem.

Günceleme: 18/03/2023 13:37

Lignende annonser