Protokoll signert for etablering av TAI 'Flow Dynamics and Simulation Laboratory'!

Protokoll signert for etablering av TUSAS Flow Dynamics and Simulation Laboratory
Protokoll signert for etablering av TAI 'Flow Dynamics and Simulation Laboratory'!

Tyrkisk luftfartsindustri fortsetter å øke samarbeidet innen FoU. Selskapet, som tidligere har gjort avtaler med mange veletablerte nasjonale og internasjonale universiteter, signerte en protokoll for etablering av «Flow Dynamics and Simulation Laboratory», som skal ligge i Dokuz Eylul University Engineering Faculty.

I laboratoriet, hvor 20 forskere skal jobbe, skal det utvikles avanserte FoU-løsninger som skal brukes på unike plattformer utviklet av tyrkiske romfartsingeniører sammen med akademikere og studenter. Innenfor rammen av protokollen vil studier som vil danne grunnlaget for svært viktige prosjekter som aerodynamikk og flyytelseskonseptdesign verktøymodellering og utvikling av åpen kildekode finne sted.

Den signerte protokollen inkluderer også opplæring av doktorgradsstudenter og postdoktorale forskere som jobber med strategiske spørsmål for selskapet, utvikler undergraduate avgangsprosjekter og gir prosjektstipendmuligheter for studenter. I tillegg vil 70.000 5.000 kjerner bli tildelt fra totalt XNUMX XNUMX kjernedatasystemer eid av Turkish Aerospace Industries for avanserte FoU-studier som skal utføres i dette laboratoriet.

Turkish Aerospace Industries, daglig leder Prof. Dr. Temel Kotil sa: "Med våre forankrede universiteter sikrer vi også den akademiske styrken til våre ingeniører som jobber i selskapet vårt innenfor rammen av akademiske studier. Vi mener at det er viktig å utdanne ingeniører samtidig, mens vi implementerer prosjektene som vil forme det tyrkiske luftfartens økosystem, en etter en."

Günceleme: 23/03/2023 14:24

Lignende annonser