Gendarmeri-team lærer trafikkregler til barn i Hatay

Gendarmeri-team lærer trafikkregler til barn i Hatay
Gendarmeri-team lærer barna trafikkregler i Hatay

Gendarmeriets trafikkteam gjør en innsats for å gjenopprette moralen til barn hvis hus ble skadet eller ødelagt etter jordskjelvene i Kahramanmaraş 6. februar, og for å få trafikkopplæring i ung alder.

I denne sammenhengen ble den mobile trafikkopplæringstrucken sendt til Hatay av kommandoen etablert for å operere i telt- og containerbyer. I lastebilen lærer barna trafikkreglene først med leksjoner og deretter med store lekebiler på den etablerte banen. Smilene i ansiktet til barna, som setter seg på bilene og går på banen og lærer seg trafikkreglene, svikter ikke.

Seniorsersjant Turan Büke, som er ansvarlig for Gendarmeries General Command Traffic Department, sa at de satte opp treningsbanen i telt- og containerbyer forrige uke. Büke opplyste at de ga informasjon til barna i klasserommene inne i lastebilen, og at viktigheten av trafikkregler ble forklart i videoene de så.

Büke la merke til at treningene fortsetter i praksis, "I begynnelsen av treningene prøver vi å forklare barna hva sikkerhetsbeltene, bruk av fotgjengerfelt, bruk av lys, prioritering av fotgjengere og trafikkskilt betyr." sa.

Günceleme: 23/03/2023 14:48

Lignende annonser