Generaldirektoratet for sikkerhet skal rekruttere 75 instruktører

Generaldirektoratet for sikkerhet tar lærerpersonale
Generaldirektoratet for sikkerhet skal rekruttere 75 instruktører

Under presidentskapet for politiakademiet, fakultetet for intern sikkerhet, direktoratet for rettsvitenskapelig institutt, Direktoratet for trafikkinstituttet, avdelingen for fremmedspråk og Erzincan Police Vocational School (PMYO), İzmir Rüştü Ünsal PMYO, Kastamonu PMYO, Kırıkkale PMYO, Kırşehir Samsun 19 Mayıs PMYO, Sivas PMYO , Aydın Police Vocational Training Center (POMEM) og Trabzon Martyr Meriç Alemdar POMEM Directorates, artikkel 132 i grunnloven, politilov om høyere utdanning nr. 4652, lov om høyere utdanning nr. 2547, lov om høyere utdanning, personell nr. 2914, lov nr. 3201 om politiorganisasjon, statslov nr. 657 Innenfor rammen av de relevante artiklene i tjenestemannsloven og kriterier for tilsetting og forfremmelse til Politihøgskolens akademiske ansatte publisert på nettsiden til vår akademi, er ansatt som professor (1), som professor i doktorgrad (1), som lektor (59) og som forskningsassistent (14) instruktør skal rekrutteres. All informasjon om kunngjøringen finner du på vår Academy pa.edu.tr-adresse.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Günceleme: 18/03/2023 13:49

Lignende annonser