Helsedepartementet rekrutterer 42.500 XNUMX personell! Applikasjoner startet

Helsedepartementet
Helsedepartementet

Uttalelsen i siste liten om søknader om rekruttering av personell fra helsedepartementet ble gitt av minister Koca. Helseminister Koca kunngjorde at det er igangsatt rekrutteringsprosesser for ansettelse av 42 500 nye medarbeidere. Mange forsker på søknadsskjermen for rekruttering av personell fra Helsedepartementet på Internett. KPSS-poengsum vil være det første kravet i prosessen. Så når startet søknaden om rekruttering av helsedepartementet i 2023? Her er alle kuriositetene...

Helsedepartementets søknadsguide for rekruttering av 42 500 personell, som ble uttalt av minister Fahrettin Koca, at det andre trinnet vil finne sted, ble delt med İŞKUR. Preferanseguiden ble også sendt til ÖSYM.

Når er rekruttering av helsepersonell?

Helseminister Fahrettin Koca sa: "Vi utnevner nå 85 42 av de 500 tusen ansatte vi har annonsert. Vi tar den andre halvparten rett etter deg," sa han.

Den første uttalelsen om Helsedepartementets andre rekrutteringsoppdrag kom i dag. Følgelig er første steg i søknadsprosessen tatt, men søknadsdatoene er ennå ikke fastsatt.

Helsedepartementet Rekrutteringsavdelingen Distribusjon 2023

Detaljer om kjøpet ble delt av minister Koca: «Med KPSS vil totalt 6.069 innleide helsepersonell, inkludert 1.530 sykepleiere, 1.494 jordmødre, 798 helselisenshavere, 21.709 helseteknikere og 31.600 helseteknikere, samt 10.900 faste arbeidere, samt 42.500 ansatte. . For å sette i gang rekrutteringsprosessene ble søknadsguider sendt til İŞKUR og til ÖSYM for å utarbeide en preferanseguide. Gratulerer til våre XNUMX XNUMX nye kolleger og departementet vårt.»

Totalt ble det foretatt 15 537 ansettelser, med totalt 5 831 helsearbeidere og faste ansatte rekruttert, inkludert 30 42 500 medisinske sekretærer og XNUMX XNUMX XNUMX sykepleiere i den første fasen, som skal tildeles innenfor Helsedepartementets virkeområde.

I de andre innkjøpene skal hovedsakelig teknikere, sykepleiere og legesekretærer rekrutteres. Detaljer vil fremgå av søknadsguiden.

Günceleme: 21/03/2023 11:59

Lignende annonser