Hva bør de som har knesmerter mens de utfører Tarawih-bønner?

Hva bør agriyanere være oppmerksomme på når de utfører Tarawih-bønn
Hva bør de som har knesmerter mens de utfører Tarawih-bønner?

Siverek State Hospital Ortopedi og Traumatologi Spesialist Dr. Ahmet Yiğitbay kom med uttalelser ved å referere til problemene som pasienter med ortopediske lidelser bør ta hensyn til mens de utfører tarawih-bønner.

Ramadan-måneden, sultanen på 11 måneder, som var ventet med spenning, startet med den første tarawih-bønnen i går. Å stå lenge, spesielt hos personer med leddforkalkning og meniskskade, gir en økning i eksisterende smerter. Av denne grunn bør pasienter med leddlidelser være mer forsiktige mens de utfører tarawih-bønner.

Han sier at det er veldig viktig å handle bevisst mens du ber, som i hvert eneste øyeblikk av livet, sier Dr. Yiğitbay sa: "Det har vært en økning i muskel- og skjelettsykdommer nylig, med forlengelsen av menneskelig levetid. For et smertefritt liv er det svært viktig å handle bevisst mens du ber, som i hvert eneste øyeblikk av livet. Tarawih-bønnen, spesielt i Ramadan, er en av dem. Tilbedelse som varer 33 rakats sammen med Isha-bønn kan føre til en økning i alvorlighetsgraden av smerte hos de med leddgikt. Helsemessig er det mer hensiktsmessig for pasienter over 65 år med avansert kne-/hofteledd å be sittende eller i en stol, hvis mulig. han sa.

Uttrykker at presidentskapet for religiøse anliggender har samme oppfatning om dette spørsmålet, sier Dr. Yiğitbay sa: "Det ville være mer hensiktsmessig for folk som har smerter i knærne å reise seg fra en sittende stilling ved å få støtte fra bakken med hendene. Hos pasienter med meniskrift kan knelåsing sees på grunn av langvarig sittestilling. Disse pasientene må også være forsiktige. I tillegg kan personer med lumbal brokk oppleve alvorlig smerte når de bøyer seg og reiser seg. Igjen, disse menneskene bør være forsiktige mens de utfører sine bønner, og hvis de ikke kan be stående, bør de be sittende eller sittende på en stol. sa.

Günceleme: 23/03/2023 14:01

Lignende annonser