Keçiören kommune var vertskap for nederlandske studenter

Kcioren kommune var vertskap for nederlandske studenter
Keçiören kommune var vertskap for nederlandske studenter

Kecioren kommune Prof. Dr. Tunçalp Özgen Technology Center (TEKNOMER) var vertskap for besøket av nederlandske studenter. Ankara Nermin Mehmet Çekiç Anatolian High School lærere og elever deltok på turen til elevene som var i Tyrkia 20.-29. mars 2023 innenfor rammen av Erasmus-prosjektet.

TYRKISK KULTUR INTRODUSERT

20 nederlandske og 25 tyrkiske elever, som var med på turen der tyrkisk kultur ble introdusert, fremførte karaoke med tyrkiske og nederlandske sanger i lydopptaksstudioet i TEKNOMER. I greenbox-studioet her ble noen byer i Tyrkia introdusert. Etter e-sportturneringen som ble holdt mellom tyrkiske og nederlandske studenter, ble det servert mat til alle elevene på Estergon Castle.

MATPLASS PÅ ESTERGON SLOTTEN

Keçiören-ordfører Turgut Altınok, som møtte nederlandske studenter som besøkte Keçiören på Estergon Castle, sa: "Kjære studenter, velkommen til byen vår. Vi fortsetter å bidra til studentutvekslingsprosjekter. Som en del av Erasmus-prosjektet kommer studenter fra mange land til Keçiören. Vi forteller om både tyrkisk kultur og vår kommuneforståelse. De drar også herfra med stor tilfredshet. Vi er sikre på at du vil elske stedene du besøker. Jeg håper du får en fin tur." sa.

Günceleme: 22/03/2023 15:51

Lignende annonser