Kina, Russland og Iran vil holde felles øvelse i Omanbukta

Kina, Russland og Iran vil holde felles øvelse i Omanbukta
Kina, Russland og Iran vil holde felles øvelse i Omanbukta

Det er varslet at marinestyrkene i Kina, Iran og Russland vil holde felles øvelser i Omanbukta 15. – 19. mars. De tre aktuelle landene vil holde felles marineøvelser for tredje gang etter 2019 og 2022.

Ved å sende en guidet rakettødelegger ved navn Nanning til fellesøvelsen, vil Kina delta på trening innen områder som luftsøk og sjøredning. Fellesøvelsen vil ikke bare være gunstig for å utdype det konkrete samarbeidet mellom marinestyrkene i deltakerlandene, men vil også vise partenes vilje og evne til i fellesskap å beskytte maritim sikkerhet og bygge et skjebnepartnerskap til sjøs.

Günceleme: 15/03/2023 13:58

Lignende annonser