Kina fortsetter å utvide nettverket av frihandelssoner på høyt nivå

Kina fortsetter å utvide sitt nettverk av frihandelssoner på høyt nivå
Kina fortsetter å utvide nettverket av frihandelssoner på høyt nivå

Kinas handelsdepartement Sözcüsü Shu Jueting uttalte at Kina vil fortsette å utvide sitt nettverk av frihandelssoner på høyt nivå som åpner for hele verden ved å fremme frihandelssamarbeid med sine handelspartnere, spesielt landene langs belte- og veiruten.

Shu påpekte at dette året markerer 10-årsjubileet for Belt and Road-initiativet, og minnet om at det ble signert en frihandelsavtale mellom Kina og 10 ASEAN-medlemsland, og 18 land som deltar i den felles belte- og veibyggingen som Chile og New Sjælland.

Påpeker at Regional Comprehensive Economic Partnership i dag er den frihandelsavtalen som dekker flest innbyggere i verden, har størst økonomisk og kommersiell skala og størst utviklingspotensial. sözcüUttrykker at de fremmer forhandlinger om versjon 3.0 av Kina-ASEAN-frihandelsområdet og en frihandelsavtale mellom Kina og de 25 landene som deltar i den felles belte- og veibyggingen, hovedsakelig Sør-Korea og Singapore.

Shu understreket at ved å øke nivået av åpenhet for markedsinngang, vil Kina aktivt delta i reguleringer på fremvoksende områder som digital økonomi og miljøvern, intensivere fremme av frihandelsavtaler og bidra til å opprettholde stabiliteten til regionale og global industri og forsyningskjeder ved å oppfylle frihandelsavtaler.

Günceleme: 23/03/2023 16:38

Lignende annonser