Kopier handel og kryptoutveksling med PrimeXBT, klager på PrimeXBT Riktig: Bør vi bekymre oss for plattformen?

Kopier handel og kryptoutveksling med PrimeXBT-klager om PrimeXBT er sanne, bør vi bekymre oss for plattformen?
Kopier handel og kryptoutveksling med PrimeXBT, klager på PrimeXBT er riktige bør vi bekymre oss for plattformen?

PrimeXBT er det perfekte verktøyet for alle som ønsker å øke sine inntekter fra kryptovalutahandel. Å kopiere en vinnende posisjon på PrimeXBT tilbyr også et bredt utvalg funksjoner som lar tradere maksimere fortjenesten.

Hva er PrimeXBT? La oss undersøke PrimeXBT sammen

Investorer kan få tilgang til både kryptovalutaer og tradisjonelle aktivaklasser med PrimeXBT, en intuitiv handelsplattform. Lang og kort marginhandel er tilgjengelig, slik at du kan tjene penger i både stigende og fallende markeder. PrimeXBT er en sterk konkurrent på grunn av lave avgifter, globale rekkevidde, innflytelse på tvers av ulike aktivaklasser, henvisningsbelønningsprogram og globale tilstedeværelse. Coinvesting lar rookie-handlere følge metodene til mer erfarne og vellykkede tradere, og skaper en alt-i-ett handelsplattform som vil fungere for både uerfarne og mer erfarne tradere.

bilde

Det gir tradere tilgang til store fiat-valutaer, inkludert australske dollar, euro, kanadiske dollar, sveitsiske franc, japanske yen, pund og amerikanske dollar, på tvers av alle FOREX-markeder. Varer som tilbys for handel inkluderer olje, gull, naturgass og sølv.

bilde

PrimeXBT Kort anmeldelse

Leveraged trading er en tjeneste levert av PrimeXBT, en kryptovaluta- og valutamegler, til kunder over hele verden. Denne vurderingen dekker PrimeXBTs handelssteder, kryptovalutaprognoser, mobilapper og tjenester, inkludert støttede land. Vi går også gjennom innskudds- og uttaksmetoder, kampanjebonuser, uttakspolicyer og KYC-verifiseringsprosedyrer.

PrimeXBT Trading Services ble etablert på Seychellene i 2018. Den har siden vokst til en global merkevare med kunder i over 150 land. st. Vincent og Grenadinene grunnla megleren i 2019 og dens administrative kontorer og infrastruktur ligger i Sveits.

PrimeXBT-klage

bilde

Noen ganger kan du håndtere klager fra kunder, men problemet er at det meste av tiden kan være vanskelig å forstå alt, eller de handlet selv og ikke med eksperter med lang erfaring i handel med kryptoaktiva.

Investeringsprodukter

bilde

Investeringsproduktene du kan handle på PrimeXBT-plattformen inkluderer:

 • Kryptovaluta: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple, EOS, Cardano, Stellar og mange flere kryptovalutaer.
 • Forex: Euro, amerikanske dollar, japanske yen, britiske pund, australske dollar, kanadisk dollar, sveitsiske franc og mange andre valutaer.
 • Råvarer: Gull, sølv, olje, naturgass, hvete, mais og mange andre varer.
 • Indeks: SandP 500, Dow Jones, NASDAQ, DAX, FTSE 100 og mange andre indekser.

PrimeXBT lar investorer bruke mange forskjellige investeringsprodukter og diversifisere porteføljene sine. Det er imidlertid alltid viktig å forstå risikoen og bruke passende investeringsstrategier før du investerer.

bilde

Kopier Trade PrimeXBT

bilde

PrimeXBT er en ledende handelsplattform som tilbyr kopihandel som en funksjon. Plattformen lar tradere kopiere handlene til andre vellykkede tradere med noen få klikk. Denne funksjonen er tilgjengelig i PrimeXBT-kontrollpanelet og er enkel å bruke.

Etter at tradere har allokert midler, vil kopieringssystemet automatisk kopiere den valgte traderens handler til deres egen konto. Dette betyr at handelsmenn kan tjene på vellykkede handler fra den valgte handelsmannen uten å måtte analysere eller ta handelsbeslutninger.

bilde

Fordeler med Copy Trading på PrimeXBT

Kopihandel på PrimeXBT gir tradere flere fordeler, inkludert:

 1. Hva er kopihandel?
  Copy Trading er en strategi som lar tradere kopiere handlene til andre vellykkede tradere. Dette kan gjøres manuelt eller automatisk avhengig av handelsplattformen du bruker. Ideen bak kopihandel er at handelsmenn kan dra nytte av erfaringen og suksessen til andre handelsmenn uten å måtte bruke tid og krefter på å utvikle sin egen handelsstrategi.
 2. Sparer tid og krefter
  Kopiering med PrimeXBT sparer tradere for tid og krefter. Traders trenger ikke å bruke tid på å analysere markedet eller ta handelsbeslutninger. Kopisystemet kopierer automatisk utvalgte handelstransaksjoner, noe som betyr at handelsmenn kan fokusere på andre aktiviteter.
 3. diversifisering
  PrimeXBT kopihandel lar aksjer diversifisere porteføljene sine. Traders kan konsumere forskjellige handelsmenn med forskjellige handelsstrategier og allokere midler til det. Denne diversifiseringen bidrar til å øke risikoen for tap og muligheter for profitt.
 4. åpenhet
  Kopihandel på PrimeXBT er gjennomsiktig. Traders kan se hver traders ytelse, handelshistorie og handelsstrategier. Dette hjelper tradere med å ta informerte beslutninger når de velger en trader å følge.

bilde

Covesting.io handelsmodul

bilde

Covesting Copy Trading Module lar plattformbrukere bla gjennom hundrevis av handelsstrategier som tilbys av andre tradere og automatisk kopiere deres handelsaktiviteter. Covesting Copys handelsmodul lar deg få samme avkastning som topphandlerne på plattformen.

PrimeXBT fungerer bare med pålitelige covesting.io-utvekslinger (swap), noe som betyr at covesting.io og PrimeXBT-forbindelse dobler beskyttelse av midler fra inntrengere og hackere.

bilde

Primexbt-appen

bilde

PrimXBT utviklet IOS og Android mobilversjon. Det du ønsker å gjøre på den nettbaserte plattformen, kan du bruke det samme i mobilapplikasjoner.

PrimeXBT sikkerhet

bilde

En av de største bekymringene folk har når de handler med kryptovalutaer, er sikkerhet. "Er PrimeXBT pålitelig?" Mange stiller dette spørsmålet. Vi bestemte oss for å diskutere dette emnet i detalj for vår PrimeXBT-gjennomgang.

Nettsikkerhetstiltak og -praksis er på plass for å beskytte kundens eiendeler fra alle beredskaper og trusler, og handelsmotoren er designet for å møte de høyeste standardene for netthandelsindustrien.

Multisignaturtilgang brukes for å gi både sikkerhet mot angrep og toleranse for å miste tilgang til en nøkkel eller innretning, og pengeoverføringer fra Cold Storage til Hot Wallets utføres manuelt og krever koordinerte handlinger fra flere ansatte. PrimeXBT er stolte av å ha en av de mest avanserte og pålitelige handelsprogramvarene på markedet.

bilde

lønn

bilde

Nåværende følger'

Egenkapital, BTC

Nåværende følger'

Aksjer, ETH

Nåværende følger'

Egenkapital,

USDT / USDC

Handelsgebyr, Krypto Handelsgebyr, FX og metaller Handelsgebyr, indekser
1 eller mindre 25 eller mindre 50,000 eller mindre Driftet i over to tiår; 0.05% Driftet i over to tiår; 0.001% Driftet i over to tiår; 0.01%
1 til 5 125 250,000 Driftet i over to tiår; 0.05% Driftet i over to tiår; 0.001% Driftet i over to tiår; 0.01%
5 til 10 250 500,000 Driftet i over to tiår; 0.055% Driftet i over to tiår; 0.0011% Driftet i over to tiår; 0.011%
10 til 15 375 750,000 Driftet i over to tiår; 0.061% Driftet i over to tiår; 0,0012% Driftet i over to tiår; 0.0122%
15 til 20 500 1,000,000 Driftet i over to tiår; 0.082% Driftet i over to tiår; 0.0016% Driftet i over to tiår; 0.0164%
20 til 40 1000 2,000,000 Driftet i over to tiår; 0.121% Driftet i over to tiår; 0.0024% Driftet i over to tiår; 0.0242%
40 til 60 1500 3,000,000 Driftet i over to tiår; 0.192% Driftet i over to tiår; 0.0038% Driftet i over to tiår; 0.0384%
60 til 80 2000 4,000,000 Driftet i over to tiår; 0.29% Driftet i over to tiår; 0.0058% Driftet i over to tiår; 0.058%
80 til 110 2750 5,500,000 Driftet i over to tiår; 0.481% Driftet i over to tiår; 0.0096% Driftet i over to tiår; 0.0962%
110 eller mer 5750 11,500,000 Driftet i over to tiår; 0.65% Driftet i over to tiår; 0.013% Driftet i over to tiår; 0.13%

bilde

Marginhandel

bilde

Marginhandel på PrimeXBT lar tradere dra fordel av små prisbevegelser i kryptovalutamarkedet og potensielt tjene større fortjeneste enn de ville gjort med sine egne midler alene. Det er imidlertid viktig å merke seg at marginhandel også øker risikoen for tap, da tapene øker ved bruk av gearing.

Det er viktig for tradere å håndtere risikoen sin nøye når de handler med marginer og å bruke risikostyringsverktøy som stop loss-ordrer og ta overskuddsordrer for å minimere potensielle tap. I tillegg må handelsmenn ha en solid forståelse av markedet og instrumentene de handler for å ta informerte beslutninger.

Spak

bilde

Traders kan justere innflytelsesnivåene sine på PrimeXBT i henhold til deres risikotoleranse og handelsstrategi. PrimeXBT – innflytelse er svært konkurransedyktig med kryptopar opp til 1:1000. Belåning er variabel, men avhenger av størrelsen på handelen. Det er viktig å merke seg at den maksimale innflytelsen som tilbys kan variere avhengig av handelsparet og markedsforholdene.

Samlet sett er innflytelse et kraftig verktøy som kan hjelpe tradere med å oppnå potensielt høyere fortjeneste i kryptovalutamarkedet, men det bør brukes med forsiktighet og med en solid forståelse av risikoene involvert.

bilde

Innskudd og uttak

bilde

For å sette inn må du først logge inn på PrimeXBT-kontoen din og gå til "Innskudd"-delen av plattformen. Etter det kan du velge hvilken kryptovaluta du vil sette inn og plattformen vil gi deg en unik innskuddsadresse. Du kan overføre hvilken som helst kryptovaluta fra din personlige lommebok til denne adressen, og pengene vil snart vises på din PrimeXBT-konto.

Uttaksprosessen er lik. Du må gå til "Uttak"-delen av plattformen og velge kryptovalutaen du vil ta ut. Du må angi uttaksadressen, som er adressen til den eksterne lommeboken du ønsker å overføre penger til. PrimeXBT vil deretter godkjenne uttaksforespørselen din, og når den er godkjent, vil midlene dine bli overført til din eksterne lommebok.

bilde

PrimeXBT Kundeanmeldelser

bilde

Brukerkommentarer om PrimeXBT:

“Flott plattform! Perfekt omsorg! Dessverre er det ikke så mange aksjehandelsalternativer som jeg forventet, men spør du meg om PrimeXBT er trygt, ja, det er jeg ikke i tvil om!»

“PrimeXBT har veldig vennlig og kompetent kundeservice. Spesielt i nettbank utføres innskudds- og uttakstransaksjoner umiddelbart eller veldig raskt og enkelt. PrimeXBT-avgifter plager meg ikke.»

«Jeg liker at støttetjenesten fungerer døgnet rundt og svarer på enhver PrimeXBT-anmeldelse. Dette viser at de legger vekt på åpenhet i tjenestene.»

bilde

Ulemper og fordeler med PrimeXBT

bilde

✅ Fordeler

 • Sikkerhet: Bruk av tofaktorautentisering og full cybersikkerhet for å beskytte forbrukernes eiendeler.
 • Kundestøtte: Utmerket live sohbet kundeserviceteam.
 • Fiat-kjøp: Investorer kan bruke kreditt-/debetkort og SEPA-overføringer for å kjøpe støttede mynter.
 • Enkel registrering: En enkel registreringsprosess

❌ Ulemper

 • Bare 5 mynter støttes av PrimeXBT. Til tross for at de er knappe, er de blant de største kryptovalutaene som er tilgjengelige i dag. Investorer kan også få tilgang til andre viktige typer eiendeler gjennom denne one-stop handelsplattformen.
 • Det er for øyeblikket ingen demokonto tilgjengelig. Likevel kan kunder teste plattformen i et live handelsmiljø med et minimumsinnskudd på bare 0,001 BTC.

resultat

bilde

Investorer kan få tilgang til både kryptovalutaer og tradisjonelle aktivaklasser med PrimeXBT, en intuitiv handelsplattform. Lang og kort marginhandel er tilgjengelig, slik at du kan tjene penger i både stigende og fallende markeder. PrimeXBT er en sterk konkurrent på grunn av lave avgifter, globale rekkevidde, innflytelse på tvers av ulike aktivaklasser, henvisningsbelønningsprogram og globale tilstedeværelse. Coinvesting lar rookie-handlere følge metodene til mer erfarne og vellykkede tradere, og skaper en alt-i-ett handelsplattform som vil fungere for både uerfarne og mer erfarne tradere.

bilde

FAQ

Er PrimeXBT pålitelig?

Ja, PrimeXBT er en pålitelig handelsplattform med et omfattende cybersikkerhetsrammeverk for å sikre at kundens eiendeler er beskyttet til enhver tid.

Er PrimeXBT en svindel?

Nei, PrimeXBT er lovlig og trygg (som andre sentraliserte børser). Husk imidlertid alltid ordtaket "Ikke nøklene dine, ikke din krypto".

Tilbyr PrimeXBT sosial handel?

Nei, det tilbyr ikke sosial handel. Kopier handelsmodul – generer fortjeneste ved å lage og administrere din egen strategi og/eller følge (kopiere) strategier til andre vellykkede handelsmenn.

Günceleme: 15/03/2023 15:37

Lignende annonser