Når starter Shadow and Bone sesong 3 på Netflix?

Når har Shadow and Bone-sesongen premiere på Netflix?
Når har Shadow and Bone-sesongen premiere på Netflix?

Shadow and Bone sesong 2 er tilgjengelig på Netflix. Finnes det en oppfølger? Her er det vi vet om sesong 3 så langt. Shadow and Bone er satt i en fiktiv versjon fra 19-tallet. Mens våpen, sverd og viktigst av alt Grishas krefter ble brukt i Netflix-serien, har pil og bue en lang historie. Fokuset er på Alina, som oppdager hennes overnaturlige krefter på et oppdrag for hjemlandet Ravka. Det forvandles raskt fra en uinteressant kartograf til et ettertraktet og viktig våpen for den første hæren. Nå som den andre sesongen er tilgjengelig på strømmeplattformen, lurer fansen umiddelbart på om historien vil fortsette.

  • Er det Shadow and Bone sesong 3 og når starter den?
  • Hvilke spillere er på listen?

Begynnelse, plot, trailer, rollebesetning og Co. – det som er kjent om den mulige tredje sesongen finner du her med et blikk.

Har Shadow and Bone en tredje sesong?

Alle som for øyeblikket håper på en oppfølger til «Shadow and Bone» må vente litt lenger: Netflix har ennå ikke bekreftet sesong 3. Strømmetjenesten venter vanligvis på den nåværende sesongens suksess før den bestiller oppfølgeren. Men fordi serien var basert på to forskjellige bokserier av forfatter Leigh Bardugo, kom showrunner Eric Heisserer umiddelbart på ideen om Shadow And Bone som en tre-sesongplan. Vi ser sannsynligvis frem til den tredje sesongen også.

Når starter Shadow and Bone sesong 3 på Netflix?

En utgivelsesdato er foreløpig ikke satt, da den nye sesongen ikke er bekreftet og filmet ennå. Så snart Netflix kommer med en kunngjøring om det, kan du finne startdatoen her.

Det eneste som er sikkert er at sesong 3, som alle omstarter, vil være tilgjengelig fra kl. 9 den dagen den sendes.

Hva handler Shadow and Bone: sesong 3 om?

Selvfølgelig vil fansen vite hvordan kreftene til Grisha, Alina og Co. vil fortsette. Men også her må du smøre deg med tålmodighet. Ingenting er kjent om et potensielt plott, siden det fortsatt ikke er noen bekreftelse på en oppfølger.

Men hvis Netflix følger mønsteret til de fleste serier, vil sesong 3 av Shadow and Bone knyttes direkte til historien til sesong 2.

Finnes det en trailer for sesong 3?

Dessverre må de som ønsker å få en tidlig ide om den mulige oppfølgeren til "Shadow and Bone" vente: det er foreløpig ingen trailer for sesong 3. Så snart den er publisert finner du den her.

Shadow and Bone sesong 3 cast på et øyeblikk

Netflix har ennå ikke bekreftet Shadow and Bone sesong 3. Som sådan er det foreløpig uklart hvilke skuespillere som sannsynligvis vil spille de nye karakterene. Men det kan antas at hovedrollen bør forbli lik.

Du finner en oversikt over aktuelle skuespillere og deres roller her:

Jessie Mei Li som Alina Starkov
Archie Renaux som Malyen Oretsev
Ben Barnes som general Kirigan
Freddy Carter som Kaz Brekker
Kit Young som Jesper Fahey
Amita Suman som Inej Ghafa
Danielle Galligan som Nina Zenik
Calahan Skogman som Matthias Helvar
Daisy Head som Genya Safin
Lewis Tan som Tolya Yul-Bataar
Anna Leong Brophy som Tamar Kir-Bataar
Jack Wolfe som Wylan Hendriks
Patrick Gibson som Nikolai Lantsov

Shadow and Bone: plot av sesong 1

Alina og Mal slutter seg til rekken av den regulære hæren av soldater og kartografer, og Alina og Mal er ikke begeistret når de blir sendt til østlige Ravka. For å gjøre dette må de krysse en korridor av bekmørke skygger bebodd av bevingede monstre som deler landet med dets ugjennomtrengelige mørke og gjentatte ganger sluker de som våger å krysse det. Gruppen blir angrepet i Shadow Corridor, som den skal, men mirakuløst sett sender Alina ut en lys glød for å redde Mal fra skapningene.

Shadow and Bone: plot av sesong 2

Alina Starkov er på flukt. Noen ser på ham som et symbol på håp, andre mistenker at han er en forræder, men han er fast bestemt på å ødelegge skyggekorridoren og redde Ravka fra ødeleggelse. Men general Kirigan er tilbake for å fullføre det han startet. Støttet av en formidabel ny hær av tilsynelatende uforgjengelige skyggemonstre og skremmende nye medlemmer av Grisha, er Kirigan farligere enn noen gang.

Günceleme: 17/03/2023 20:59

Lignende annonser