Nedtellingen har startet for Sakarya River Zipline Trip

Nedtellingen har startet for Sakarya River Zipline Project
Nedtellingen har startet for Sakarya River Zipline Project

Sakarya Metropolitan Municipality gjennomfører prosjekter som kan betraktes som de første for å bidra til innbyggernes sosiale liv. Han startet monteringen av tårnene i Zipline-prosjektet, som skal passere over Sakarya-elven, og startet nedtellingen for åpningen ved å plassere ledningene som skal bære linjen.

Spesielt med moderniseringen av parkene og hagene i naturen, har Metropolitan Sakarya Provincial Forest, som tok skrittene for rekreasjon, fullførte fornøyelsesparkprosjektene i Adapazarı og Sakarya Park, og tok viktige skritt i dette området, med de vakre arbeidene den gjorde i Sakarya Nation's Garden, Wagon Park.

Nylig favoritt Zipline

Etter fullføringen av disse prosedyrene ga president Ekrem Yüce nok en god nyhet og sa at denne gangen ville de bringe Zipline-prosjektet til Sakarya-parken som den første. Arbeidene ble startet raskt og en betydelig strekning ble tilbakelagt for ekskursjonen på Sakarya-elven.

Reiser i 16 meters høyde

Oppføringen av 16 meter høye tårn, som skal være bæreren av linjene, er startet av Department of Science Affairs på begge bredder av Sakarya-elven i parken. Mens ett av tårnene stort sett var fullført, akselererte operasjonene på den andre fronten. I tillegg til dette ble det plassert bæretråder på tårnene for Zipline, som skal operere på en enkelt linje for rundturer.

Når arbeidene er ferdige, vil innbyggerne få en herlig tur på elva. Bæreutstyret, hvor sikkerhetstiltak skal være på høyeste nivå, vil gli på ledningen og dekke en avstand på 305 meter. I tillegg vil 'zipstop'-systemet aktiveres for å sikre at endeplattformene er sunne for øyeblikket.

«Skal fullføres så snart som mulig»

I uttalelsen fra Metropolitan Municipality, "Viktige skritt har blitt tatt i den siste perioden, spesielt for å berike det sosiale livet og øke mulighetene i Sakarya. Etter våre prosjekter som parker, hager, skoger, tivoli, kaffehus, vognkafeer, tar vi vår zipline-arbeid i bruk denne gangen. Zipline-turen, som blir et uforglemmelig minne, starter så fort som mulig.

Günceleme: 20/03/2023 10:19

Lignende annonser