Folkets dagligvare/People's Butcher åpnet ytterligere to filialer i Bornova og Balçova

Halkin dagligvare Halkin Kasabi To flere filialer i Bornova og Balcova
Folkets dagligvare/People's Butcher åpnet ytterligere to filialer i Bornova og Balçova

People's Grocery Store/People's Butcher, åpnet av Izmir Metropolitan Municipality i forskjellige deler av byen for å levere sunn, billig og pålitelig mat til publikum, har åpnet to filialer i både Bornova Özkanlar og Balçova Onur Mahallesi i dag. Dermed ble 9 grener nådd i İzmir. Bearbeidede og slaktekjøttprodukter tilberedt i Ödemiş Meat Integrated Plant, som er livsnerven til små produsenter på landsbygda, i İzTarım A.Ş., et datterselskap av storbykommunen, ble tilbudt innbyggerne i Bornova Özkanlar og Balçova Onur-området kl. rimelige priser mot økende inflasjon. Ordfører i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer Balçova-ordfører Fatma Çalkaya deltok på åpningen av Balçova People's Butcher, arrangert av İzTarım A.Ş. Daglig leder Murat Onkardeşler, rådsmedlemmer, representanter for politiske partier, ledere og innbyggere deltok. President Soyer møtte innbyggerne i regionen etter åpningen. sohbet gjorde.

Soyer: "Vi vil være glade hvis det gir et lite bidrag til familieøkonomien"

hodet Tunç Soyer– Vi tenker at kommunen må være med innbyggerne våre overalt, fra vugge til grav. Derfor kan det være en liten butikk vi åpnet i dag, men vi vil bli glade om du som bor i denne regionen gir et lite bidrag til familieøkonomien. En butikk hvor du kan handle trygt og til en rimelig pris vil stå til tjeneste. Jeg ønsker dere alle en velsignet Ramadan.

Prisene er stabile under Ramadan

Det vil ikke være noen prisøkning under Ramadan i People's Grocery Store/People's Butcher-filialene, som ble åpnet for å levere kvalitet og sunt kjøtt til befolkningen i Izmir. Kiloen med kjøttdeig skal selges for 195 lire, og kiloen biffpølse og biffterninger selges for 215 lire.

Günceleme: 23/03/2023 16:12

Lignende annonser