Ser etter arbeidstaker til å jobbe på skipet! Samferdselsdepartementet Stillingsutlysning publisert

Samferdsels- og infrastrukturdepartementet
Samferdselsdepartementet

4857 (elleve) faste arbeidstakere vil bli rekruttert innenfor rammen av bestemmelsene i arbeidsloven nr. 11 for å bli ansatt i de provinsielle organisasjonsenhetene til Samferdsels- og infrastrukturdepartementet og forskriften om prosedyrer og prinsipper som skal anvendes på Offentlige institusjoner og organisasjoner utstedt basert på denne loven.

For detaljer om annonse KLIKK HER

FORM FOR ANVENDELSE, STED OG DATO
Søknader vil bli gjort mellom datoene 13.03.2023 – 17.03.2023 via nettstedet til det tyrkiske arbeidsbyrået (İŞKUR).

GENERELLE BETINGELSER
1) nr. 2527 av tyrkisk utenlandsk edel yrke de kan fritt og kunst i Tyrkia, offentlige, private organisasjoner eller med forbehold for bestemmelsene i loven om registrering som å være ansatt i virksomheten for å være en tyrkisk statsborger,

2) For å ha fylt 18 år,

3) Forbrytelser mot statens sikkerhet, forbrytelser mot den konstitusjonelle orden og dens funksjon, forbrytelser mot nasjonalt forsvar, forbrytelser mot statshemmeligheter og spionasje, underslag, utpressing, bestikkelse, tyveri, svindel, forfalskning, misbruk av tillit, falske konkurs, selv om tilgivelse. ikke å bli dømt for forbrytelsene med å rigge anbudet, rigge til utførelsen av handlingen, hvitvasking av eiendelene som følger av forbrytelsen eller smuglingen,

4) Ikke ha noe forhold til militærtjeneste for mannlige kandidater (etter å ha gjort, suspendert eller fritatt),

5) Ikke å bli avskjediget eller avskjediget fra yrket av offentlige institusjoner og organisasjoner,

6) Ikke å bli fratatt å bruke offentlige rettigheter,

7) Ikke motta pensjon, alders- eller invaliditetspensjon fra noen trygdeinstitusjon,

SPESIELLE FORHOLD
1) Kandidater som har fortrinnsrett må ha et dokument som viser deres prioritetsstatus spesifisert i artikkel 5 første ledd i forskrift om prosedyrer og prinsipper som skal anvendes ved rekruttering av arbeidstakere til offentlige institusjoner og organisasjoner.

2) Prøvetiden for det arbeidstakerpersonellet som skal rekrutteres er maks 60 (seksti) dager, og arbeidsavtalene til de som mislykkes i prøveperioden vil bli avsluttet uten kompensasjon uten behov for en oppsigelsesfrist.

3) Siden kandidatene skal jobbe i turnus, bør de ikke ha til hinder for å jobbe i turnus.

4) Kandidater må være egnet for alle slags klima- og reiseforhold og må ikke ha noen sykdommer eller funksjonshemminger som kan hindre dem i å utføre sine oppgaver kontinuerlig og reise etter behov.

5) Prosess vil bli etablert i samsvar med lovens bestemmelser om andre forhold.

6) Fra og med siste søknadsdag er kandidatene pålagt å oppfylle utdanningsstatusen til tittelen de søkte på og kvalifikasjonene og betingelsene for yrket til deres foretrukne stillingstittel i tabellen nedenfor.

Günceleme: 13/03/2023 13:54

Lignende annonser