ESTRAM vil motta bussjåfør og bilvaskepersonell! Applikasjoner startet

Søknader for ESTRAM bussjåfør og bilvaskpersonell startet
ESTRAM vil motta bussjåfør og bilvaskepersonell! Applikasjoner startet

Eskişehir Metropolitan Municipality ESTRAM kunngjorde at den vil rekruttere 56 personell som er minst grunnskoleutdannede. Søknadsvilkårene og detaljene for rekrutteringene til å jobbe som sjåfører og bilvaskepersonell var også inkludert i utlysningen.

For å søke på disse stillingene, må kandidatene være tyrkiske statsborgere som har fullført fylte 18 år. De skal også tidligere ha vært dømt for lovbrudd mot statens sikkerhet eller den konstitusjonelle orden. Selv om den blir benådet, kan en slik domfellelse diskvalifisere en kandidat fra å være kvalifisert for denne rekrutteringskampanjen.

For detaljer om annonse KLIKK HER

Günceleme: 14/03/2023 10:28

Lignende annonser