Kampanjen 'Solidarity of the Century' lansert: Sammen er vi Tyrkia

Solidarity of the Century-kampanjen lansert Together We Are Turkey
Kampanjen "Solidarity of the Century" lansert Sammen Vi Er Tyrkia

Formannskapets kommunikasjonsdirektorat lanserte «Århundrets solidaritetskampanje» for å rette oppmerksomheten mot solidariteten som ble vist etter jordskjelvene i Kahramanmaraş.

Kampanjen, som ble lansert med slagordet «Sammen er vi Tyrkia», trekker oppmerksomheten til kampen og innsatsen for å lege sårene til de som ble rammet av jordskjelvene i Kahramanmaraş, og understreker viktigheten av den totale solidariteten mellom staten og nasjonen. i møte med århundrets katastrofe.

Innenfor rammen av kampanjen ble det også sendt en offentlig tjenesteannonse av kommunikasjonspresidentskapet. Følgende uttalelser ble inkludert i offentlig tjenesteannonsen, der bilder av jordskjelvets omfang, søke- og redningsinnsats, bistandsaktiviteter, solidaritet mellom staten, frivillige organisasjoner og frivillige ble delt:

«Vi sto skulder ved skulder i vår vanskeligste dag. Jeg sa at det ikke er deg, vi er der. Vi gråt sammen, vi lo sammen. Vi mistet aldri håpet. Vi levde med vår kjærlighet til landet vårt. Vi er et varmt hjem som omslutter seg. Vi har skrevet i våre hjerter, månen og stjernen. Vi er århundrer, millennials, i morgen. Vi er Tyrkia.»

"Vi vil ytterligere styrke solidaritetsånden"

Presidentens kommunikasjonsdirektør Fahrettin Altun uttalte i sin evaluering av kampanjen at jordskjelvene i Kahramanmaraş, som direkte rammet 6 millioner mennesker, 14. februar, forårsaket store ødeleggelser og lidelser.

Altun understreket at fra århundrets første katastrofe handlet staten og nasjonen med ett hjerte, sa Altun:

"Under ledelse av president Recep Tayyip Erdoğan mobiliserte alle våre institusjoner og organisasjoner i regionen for søk og redning og hjelpearbeid. Vår stat og nasjon viste århundrets solidaritet, som var et eksempel for hele verden, for å lindre den ubeskrivelige smerten til våre brødre i jordskjelvsonen, for å helbrede deres sår og for å bekjempe de ødeleggende resultatene av katastrofen med mot og besluttsomhet. Vi vil ytterligere styrke denne solidaritetsånden. Vi vil jobbe dag og natt med all vår kraft for å legge disse smertefulle dagene bak oss, for å lege sårene i Tyrkia, for å returnere våre borgere til sine hjem så snart som mulig, og for å gjenoppbygge og revitalisere regionen.»

Günceleme: 23/03/2023 14:31

Lignende annonser