Team Machiavelli representerer Tyrkia på PAX East Game Fair

Team Machiavelli representerer Tyrkia på PAX East Game Fair
Team Machiavelli representerer Tyrkia på PAX East Game Fair

Team Machiavelli-teamet, hvis grunnlag ble lagt i Next Game Startup Game Entrepreneurship Competition organisert i samarbeid med İZFAŞ og Digi Game Studio, med spillene de utviklet kalt Castle of Alchemists, holdt i Boston, USA, mellom 23. 26. mars 2023, det største arrangementet i Nord-Amerika, vises på PAX East, en av spillmessene.

Teamet til Team Machiavelli, bestående av Halil Onur Yazıcıoğlu og Mehmet Can Güler, hvis grunnlag ble lagt i Next Game Startup Game Entrepreneurship Competition og deretter fortsatte arbeidet i to år ved OYGEM, som fungerer som et inkubasjonssenter for spillutviklere, har skapt sitt navn i den tyrkiske spillindustrien som en uavhengig spillutvikler. fortsetter å kunngjøre. Opplært ved OYGEM Academy, veiledet ved game jams og hackathons, oppnådde teamet stor suksess ved å delta i PAX Rising Showcase, en av de mest prestisjefylte begivenhetene til PAX East, en av de største spillmessene, med Castle of Alchemists-spill, av få retten til å representere Tyrkia. .

Yazıcıoğlu og Güler ga informasjon om spillet, "Castle of Alchemists er et pikselkunstbasert, actionfylt tårnforsvarsspill beriket med RPG-elementer. Spillet vekker oppmerksomhet med sine unike funksjoner og er spent på av spillere. PAX East regnes som en av de største spillmessene i Nord-Amerika og samler tusenvis av spillere fra hele verden. PAX Rising Showcase er en dedikert seksjon for indie-spillutviklere. Hvert år har produksjonene, som er blant de 11 skuespillene som er valgt ut fra ulike deler av verden, mulighet til å bli promotert under messen. Vi er blant de 11 utvalgte spillene med spillet vårt. Spillet vårt vil finne sted i det uavhengige spillområdet til PAX East og vil ha muligheten til å presentere seg for tusenvis av besøkende.

Günceleme: 23/03/2023 14:17

Lignende annonser