Forhåndsbestillingsprosess startet for Tyrkias elbil TOGG T10X

Ti bestillingsprosess startet for Tyrkias elbil TOGG TX
Forhåndsbestillingsprosess startet for Tyrkias elbil TOGG T10X

Forhåndsbestillingsprosessen har startet for Togg T10X, Tyrkias første medfødt elektriske smartenhet. Lotteriprosessen for å bestemme forhåndsbestillingsinnehavere for 2023 tusen T12X, som vil møte brukere gjennom 10, har startet. Innenfor rammen av prosessen som vil fortsette til 27. mars, vil hver enkelt bruker som oppretter Tru.ID fra Trumore-applikasjonen eller Togg-nettstedet, etter å ha overført 60 tusen TL til Trumore e-Wallet via postanvisning eller kredittkort, bli kan kjøpe T10X de ønsker å forhåndsbestille. Ved å konfigurere i og foreta en forhåndsbetaling vil du ha rett til å delta i lotteriet. Ordreinnehaverne vil bli bestemt med en digital tegning som holdes i nærvær av en notarius publicus 28. mars.

Brukere vil konfigurere smartenhetene sine slik de ønsker.

Brukere, som vil få muligheten til å oppleve den digitale salgsprosessen fra ende til ende for første gang i Tyrkia, vil først kunne få tilgang til "Smart Device Configurator" fra Togg.com.tr eller Trumore-applikasjonen og undersøke enhetens maskinvarefunksjoner, tekniske data og modellpriser. Brukere, som undersøker versjonsprisene og funksjonene til smartenheten, vil velge T10X-versjonen de vil ha og begynne å konfigurere den. Brukere vil kunne undersøke utformingen av versjonen de har valgt ved å rotere dem 360 grader med "Colors of Turkey" og bestemme utvendig fargealternativ.

Hvis de ønsker det, vil de kunne endre miljøet som smartenheten er plassert i og se hvordan favorittfargen deres utvendig ser ut på T10X i solskinnsvær. Brukerne, som har bestemt utvendig farge, vil velge felgalternativene til T10X i neste trinn og gå for å utforske interiørdesignet. Brukere vil kunne zoome inn eller se T10Xs store interiørdesign fra en større vinkel. Etterpå vil de kunne legge til det valgfrie utstyret de ønsker og se detaljene i de fordelaktige utstyrspakkene spesielt for lanseringen.

En digital tegning vil bli holdt i nærvær av en notarius publicus 28. mars.

De som fullfører konfigurasjonen vil se gjennom detaljene på sammendragssiden og foreta sine siste kontroller. De som gjennomgår og godkjenner forhåndsbestillingskontrakten vil gå videre til betalingsstadiet. Hvis brukeren har en forhåndsinstallert Togg e-Wallet og har lastet en saldo på 60 tusen TL, vil han være berettiget til å delta i trekningen ved å fullføre forhåndsbetalingen, eller ved å opprette Togg e-Wallet på Trumore og laste opp saldoen på 60 tusen TL, ved å fullføre forhåndsbetalingen, vil han ha rett til å delta i lotteriet.

Etter at forhåndsbestillingsperioden avsluttes, vil den digitale tegningen bli tegnet i nærvær av en notarius publicus 28. mars. Den bestilte listen som inneholder forhåndsbestillingsnumrene og de første bokstavene i navn og etternavn til brukerne som skal delta i trekningen vil bli publisert av Togg før trekningen. Vinnerne annonseres på samme måte når trekningen er over. Brukere som har rett til å bestille vil foreta de resterende betalingene, minus forskuddsbeløpet, når leveringsdatoen for smartenhetene deres kommer.

Forskuddsbetalingsgebyrene til brukere som ikke kvalifiserte seg for en ordre i lotteriet vil automatisk bli kreditert tilbake til brukernes Trumore e-lommebøker og deretter til deres kontoer og kredittkort senest innen 14 dager, avhengig av banken.

Günceleme: 17/03/2023 13:55

Lignende annonser