Toyota stiller ut Pedestrian Mobility Assistant C+walk S for første gang i Japan

Toyota Pedestrian Mobility Assistant Cwalk Si vist i Japan for første gang
Toyota stiller ut Pedestrian Mobility Assistant C+walk S for første gang i Japan

Som et mobilitetsmerke stilte Toyota ut fotgjengermobilitetsassistenten C+walk S, den andre modellen i C+walk-serien, for første gang i Japan. Ved siden av den nye C+walk S fortsatte Toyota å utvikle den stående modelltypen, C+walk T2 og C+pod3.

Utviklet i samsvar med ulike behov med forståelsen av «Mobilitet for alle», tar kjøretøyene sikte på å møte de daglige aktivitetene og behovene ved å gå ut, spesielt for eldre eller bevegelseshemmede. I denne sammenhengen ble C+walk T utviklet for bruk på fortau på offentlig vei.

cpod

Fra C+pod-modellen, som enkelt kan brukes til bytransport, til C+walk-serien, som kan brukes på fortau, utvikles mobilitetsalternativer som passer for hver kundes livsfase. Toyota har som mål å gi bevegelsesfrihet for brukere i alle aldre, og har som mål å utvide folks aktivitetsfelt, støtte deres uavhengighet og gjøre så mange mennesker glade som mulig.

Toyota fortsetter også å identifisere behov ved å samarbeide med lokalsamfunn. Samtidig jobbes det med bedrifter som utvikler nye forretningsmodeller ved bruk av C+pod og C+walk-serien.

Cwalk T

Den nyutviklede C+walk S retter seg mot personer som kan gå på egenhånd, men ikke kan gå lange avstander eller over lengre tid. Som et trehjuls mobilitetskjøretøy kan det kjøre på fortau og enkelt tilpasse seg veibanen foran seg. C+walk S deler formen til C+walk-serien, som har et utseende i harmoni med bylandskap og reiser i ganghastigheter. Kjøretøyet, som gir en komfortabel reise i gangområder, kan bevege seg side om side med fotgjengere. sohbet de kan fortsette med det. Med sin funksjon for gjenkjenning av hindringer kan C+walk S unngå å kollidere med fotgjengere eller gjenstander.

Günceleme: 23/03/2023 16:25

Lignende annonser