Pedagogisk støtte for jordskjelvofre arrangert i Kesikköprü startet

Utdanningsstøtte startet for jordskjelvofre som ble arrangert i Kesikkopru
Pedagogisk støtte for jordskjelvofre arrangert i Kesikköprü startet

Ankara Metropolitan Municipality og frivillige METU-studenter begynte å gi pedagogisk støtte til jordskjelvoverlevende som ble arrangert på Kesikköprü Campus. I prosjektomfang; 20 frivillige METU-studenter gir gratis undervisning tirsdager, torsdager og fredager til 132 ungdommer som forbereder seg til LGS og YKS.

Ankara Metropolitan Municipality fortsetter sin innsats for å møte behovene til innbyggere som kom til hovedstaden og oppholdt seg i katastrofeområder etter jordskjelvene 6. februar.

Utdanningsstøtte begynte å bli gitt til barna til jordskjelvofre som ble arrangert av ABB på Kesikköprü Campus, som forbereder seg til LGS og YKS.

20 FRIVILLIGE METU-ELEVER GIR TRENING

Leksjoner i det utarbeidede studieprogrammet gis av 20 frivillige METU-studenter. unge fra METU; Han drar til Kesikköprü Campus på tirsdager, torsdager og fredager og holder foredrag for studentene som er vert her mellom 16.00-19.00.

Et av de gratis kursene som tilbys av METU-studenter i alle grener; 132 studenter vert i Kesikköprü, spesielt unge mennesker som forbereder seg til opptaksprøven for videregående skole (LGS) og eksamen for høyere utdanningsinstitusjoner (YKS).

STUDIEUNDERVISNING AVHOLDES I ALLE GRENER

Som ABB legger de stor vekt på utdanning av jordskjelvoverlevende som er vert i Kesikköprü, kvinne- og familietjenesteavdelingen Family Life Centres Branch Directorate Project Officer Aysun Hasdemir sa: "Vi har også gjennomført et studieprogram for andre studenter enn LGS og YKS studenter, av frivillige studenter fra METU. Dette studiet avholdes tirsdager, torsdager og fredager mellom 16.00 og 19.00 i alle grener.

TAKK TIL METROPOLITEN FRA JORDSKJELVOFRE

METU-studenter og jordskjelvrammede studenter, som frivillig gir utdanning 3 dager i uken i Kesikköprü, sa:

Cihat Sarioglu: «Jeg er fysikklærer og kommer fra Antakya. Vi prøver å lære elevene her så mye vi kan. Jeg husker at jeg var lærer her og trives veldig godt. Det er veldig verdifullt at Metropolitan Municipality har åpnet dette stedet for oss, og vi prøver å betale tilbake det.»

Gönül Serdar: «Først og fremst kom vi hit etter jordskjelvet. De har vært medisin for sjelen vår og salve mot sårene våre. Alle som bor her er veldig komfortable... De ble som en familie for oss. Til tross for de vonde tingene vi har vært gjennom, føler jeg meg heldig. Mine barn nyter godt av tjenesten. Jeg vil takke Mansurs president enormt.»

Busra Trabzon: «Jeg kommer fra Hatay. Jeg forbereder meg til YKS. Lærerne her gjør sitt beste, tusen takk. Det var ingen instruktører til eksamen, men nå er de forsynt, jeg er fornøyd.»

Münevver Kırkıcı: «Jeg forbereder meg til YKS. Lærere hjelper oss. Jeg er fornøyd, takk."

Yusuf Deniz Demirci (METU-student): «Venner i jordskjelvet har eksamener, så dette er veldig viktig. Vi hørte om det og kom."

Mustafa Kaan İnci:(METU-student) «Jeg tror det er et velment studie. Utdanningen til studenter her har blitt forstyrret. Med et slikt arrangement prøver vi å fylle dette gapet til en viss grad. Det vil bli bedre etter en viss tilpasning."

Günceleme: 23/03/2023 10:47

Lignende annonser