Utenrikshandelsvolumet i den autonome regionen Xinjiang Uyghur økte med 86,4 prosent

Utenrikshandelsvolum i den autonome regionen Xinjiang Uyghur økte prosent
Utenrikshandelsvolumet i den autonome regionen Xinjiang Uyghur økte med 86,4 prosent

I følge dataene som ble kunngjort av Urumqi-tolladministrasjonen, var det en stor økning i utenrikshandelsvolumet til den autonome regionen Xinjiang Uyghur i januar-februar.

I januar og februar nådde import- og eksportvolumet fra den autonome regionen Xinjiang Uyghur 86,4 milliarder 44 millioner yuan med en økning på 390 prosent sammenlignet med samme periode året før. Dette tallet er 87,2 poeng høyere enn landsgjennomsnittet og rangerer først i landet.

I mellomtiden økte eksportvolumet til den autonome regionen Xinjiang Uyghur med 91,6 prosent, 90,7 poeng over landets gjennomsnitt, og importvolumet økte med 59,8 prosent og forble 62,7 poeng høyere enn gjennomsnittsnivået.

Kasakhstan overtok Kirgisistan for å bli den største handelspartneren til den autonome regionen Xinjiang Uyghur. Handelsvolumet til den autonome regionen Xinjiang Uyghur med Kasakhstan økte med 118,9 prosent og utgjorde 34,9 prosent av Xinjiangs utenrikshandelsverdi.

Utenrikshandelsvolumet mellom den autonome regionen Xinjiang Uyghur og de 5 landene i Sentral-Asia økte med 96,5 prosent, og tok en andel på 79,2 prosent av den totale utenrikshandelen til den autonome regionen Xinjiang Uyghur. I tillegg økte volumet av utenrikshandelen med EU med 48,5 prosent.

Det var også bemerkelsesverdig at import- og eksportvolumet til private foretak i den autonome regionen Xinjiang Uyghur økte med 99,7 prosent og utgjorde 96,2 prosent av det totale utenrikshandelsvolumet i regionen.

Günceleme: 18/03/2023 13:43

Lignende annonser