Kommer det en femte sesong av You? Når kommer du sesong 5?

Du sesongfornyelsesstatus og hver x vi kjenner så langt
Du sesongfornyelsesstatus og hver x vi kjenner så langt

Når starter Netflix sin populære serie You sesong 5? du blir du den nye sesongen? Er datoen for den nye sesongen kjent? Når sendes den nye sesongen? Spørsmål som disse utforskes av TV-seriefans. You sesong 4 er nå fullstendig og fullstendig på Netflix. Sesongen debuterte 9. februar 2023, men Netflix reserverte to spill for første gang i den nye sesongen. De tre første sesongene ble streamet samtidig på Netflix (selv om den første sesongen ble sendt på Lifetime før Netflix ble inkludert). You sesong 4 episode 2 ble utgitt på Netflix 9. mars 2023, og nå er alle i kø for Joe Goldberg (Penn Badgley) og når du trenger sesong 5 Netflix.

Vi delte alt om deg 5. sesong. Vi oppdaterer denne historien etter hvert som vi lærer mer om den nye sesongen. Den siste oppdateringen var tirsdag 14. mars 2023.

Er den femte sesongen av You blitt fornyet?

Ikke ennå. Netflix har ikke offisielt bekreftet You sesong 5, men jeg mener, det er deg. Det er en av de mest populære seriene på Netflix. Mens sesong fire kan ha nådd høydene av sesong to eller tre, er det fortsatt mye mer til denne historien og folk som ser på.

Jeg er litt overrasket over at Netflix offisielt har fornyet You for sesong 5, jeg vil ikke lyve. Vanligvis, etter en seriepremiere, må vi vente omtrent en måned eller to til Netflix kunngjør fornyelsen, men i det siste har det vært tidlige fornyelser for en rekke populære Netflix-serier, inkludert The Outer Banks og andre. Alt i alt, men hvis du er en You-fan, er dette ikke tiden for panikk eller noe. Blir trolig fornyet snart.

Du sesong 5 blir den siste sesongen?

Så mye om at du er den siste sesongen av sesong 5 gevezeden var tent. Det avhenger selvsagt av det kreative teamet, Netflix, Sera Gamble og Greg Berlanti, og om dette vil være slutten eller om det kommer noen flere sesonger i denne historien.

Penn Badgley kunngjorde forleden at han vil fullføre den siste sesongen av You 5. Her er hva Badgley fortalte Indie Wire:

– Det føles som om vi trenger å spille en sesong til. Det virker for meg at det som skjedde med Joe må skje, og nå må han falle lenger for å ha all denne makten og rikdommen, sa Badgley. «Men det er selvfølgelig ikke opp til meg. Hvor er du vert? Men for meg er det ikke slik at vi alltid vil være ansvarlige med dette konseptet og denne karakteren, og vi kan bare la det gå fordi det går bra.

Hvis skaperne av programmet er en annen, finn alltid ut hva neste sesong kan leses som den siste sesongen. Og da kommer det sannsynligvis til å være en flott løsning fordi det føles som om det jobbes med noe mot slutten av denne sesongen."

Ikke bare fortsatte Badgley å spille en sesong til, men planen var opprinnelig en fem-sesongs utgivelse, nå kunngjort på slutten av sesong 5.

Sera Gamble fortalte også til New York Post at det er en plan:

"Det kan definitivt være mer," sa Gamble, 39, til The Post. – Vi har en ide om hva som vil skje videre. Vi håper imidlertid helt i begynnelsen og lengden på det verste. .

Fra utsiden i cellen føles You sesong 5 som om den har alle kjennetegnene fra forrige sesong når det gjelder historie, det skal vi snakke om litt senere.

Hvor lenge må fansen vente på You sesong 5?

Netflix har tydeligvis ikke annonsert en ny sesongutgivelsesdato, og det er nok lenge igjen. Forutsatt at de store syvene, de nye forventningene til fansen (som de vil!), må du vente minst et år eller to på sesong 5.

Covid-19-pandemien har forsinket You sesong 4, og muligens skyver sesong 3 tilbake i prosessen. Så det er vanskelig å se det som en indikasjon på tidligere sesonger, spesielt siden denne flyttet til Netflix for sesong 2, ble en stor hit, og ble avsporet av den påfølgende pandemien, og en ny sesong i den neste fjerde sesongen som ledelsen er inne i. tanker om et livstidsshow. land. Det er vanskelig å få en ide om hvor lang tid det egentlig tar deg å få en sesong.

Imidlertid føles det som om Netflix vanligvis ikke gir ut nye sesonger med store programmer som You samme år, så det er ingen måte at det kommer i 2023. Siden programmet ble sendt veldig tidlig i 2023, vurderer vi påvente av den nye sesongen. Utgitt en gang i 2024.

Jeg forventet at Gamble og forfatterne snart skulle starte sesong 5, hvis de ikke har skrevet den ennå, og gå i produksjon neste år senere i år. I dette tilfellet tar vi ikke forsiktige tiltak, som sen vår eller sommeren 2024 for den nye sesongen.

Hva er det neste for Joe Goldberg i You sesong 5?

På slutten av You sesong 4 er Joe tilbake i New York. Innslag fra hans fortid har blitt publisert. Hun er i rampelyset sammen med Kate Lockwood og hennes nye selskap. De forventer at de vil være fornøyd med Joes situasjon, men at ting ikke vil forbli slik. Hvis det er Joe, som vi virkelig kjenner Joe, når noen andre blir besatt og Joe, som er i hele denne situasjonen, må trekke seg sammen med Kate, som ser ut til å ha akseptert seriemorderen og stalkerfortiden hans.

Det er så mange retninger denne historien kan gå for Joe, men jeg tror definitivt at den kommer til å fullføres med en retur til New York og oppfyller forventningene våre om hva Joe vil gjøre neste gang.

Du rollebesetning i sesong 5

Siden showet ikke har blitt fornyet, skriver det ikke hele rollebesetningen ennå, men showet bør vente på retur for sesong 5 og være i første omgang. Penn Badgley og Charlotte Ritchie kommer definitivt tilbake som Joe og Kate i sesong 5. Det er ingen tvil om disse internaliseringstvilen.

Bortsett fra Badgley og Ritchie, er det vanskelig å si hvem som kan komme tilbake for sesong 5. Vi vurderer å se en ny rollebesetning for sesong 5 når Badgley og Ritchies karakterer slår seg ned i New York City.

Kunne Jenna Ortega, Tati Gabrielle og tidligere rollebesetningsmedlemmer You returnere for sesong 5?

Det har vært mye snakk om Jenna Ortegas comeback til You, spesielt etter at onsdag ble et av de største Netflix-programmene i historien. Det viser seg at Ortegas utvikling tilbake for You sesong 4 faktisk ble avslørt på onsdag, så det er definitivt noen planer på plass for å bringe tilbake karakteren Ellie Alves. Onsdag sesong 2 jobbes det også med, så kanskje dette kan holde Ortega utenfor sesong 5.

På slutten av sesong 4 rømmer Marienne, spilt av Tati Gabrielle, takket være Nadia, Amy-Leigh Hickman, som senere går i fengsel. Selv uttalelsen for hans del avslørte ikke noe om konsekvensene eller hans oppgang som «Eat the Rich»-morderen. Så det er tre overlevende som vet direkte om Joes fortid.

Men listen over folk som vet hva Joe gjør vokser. Quinn-familien, som har en historie med Joe, eier Theo (Dylan Arnold), Matthew (Scott Speedman), Sherry og Cary Conrad (Shalita Grant og Travis Van Winkle), og Will Bettelheim (Robin Lord Taylor). Joes fortid, som Ellie, Marienne og Nadia leste litt om, kan komme tilbake for å bite ham i sesong 5. Jeg håper det!

Det er alle våre Sen 5-sesong fødselsposter til forrige gang. Den er for øyeblikket i rangeringen av de beste Netflix-seriene. Hvis du trenger flere råd, sjekk ut listen. Følg med for flere nyheter om hitserien.

Günceleme: 15/03/2023 20:03

Lignende annonser