Alanyaspor (1-3) Fenerbahce høydepunkter, mål og straffeposisjoner

Alanyaspor Fenerbahce Mac Sammendrag av mål og straffeplasseringer

Fenerbahçe vant 26 poeng ved å slå Alanyaspor 3-1 i den 3. uken av Superligaen. Selv om Fenerbahçe tapte 1-0 i første halvdel av kampen, vant de 2 straffeplasseringer i andre halvdel av kampen, som de spilte overlegent. Med 2 mål fra Enner Valencia, som gjorde straffeposisjoner til mål, og Emre Mor sine mål på overtid, beseiret han Alanyaspor 3-1 på banen og vant en viktig seier i forhold til å tette gapet mellom ham og Galatasaray. Spesielt fansen som ønsker å se sammendraget av Alanyaspor Fenerbahce-kampen, straffeplasseringer og mål venter på at Bein Sports skal publisere sammendraget.

I Alanyaspor Fenerbahce-kampen ga dommer Metin Kalkavan den første straffeposisjonen direkte, men ga den andre posisjonen ved å følge VAR. Jorge Jesus fikk rødt kort av dommeren for andre gang og måtte ut på tribunen. Selv om Fenerbahçe spilte veldig bra i den svært spennende kampen, stod Alanyaspors forsvar støtt og hindret Fenerbahçe i å gjøre en forskjell.

Alanyaspor Fenerbahce kampoppsummering og viktige øyeblikk av kampen

I den 26. uken av Süper Lig Spor Toto beseiret Fenerbahçe Alanyaspor 3-1 på bortebane.

Kampens første mål kom fra Alanyasporlu Koulouris i det 6. minutt. I 2. omgang tok Enner Valencia scenen og Fenerbahçe la omgangen bak seg 1-0. Ved å bruke straffen i det 63. og 85. minutt, scoret Valencia mål som førte laget deres foran 2-1. På 90+2 scoret Emre Mor målet som lettet laget hans og brakte stillingen til 3-1.

Trener Jorge Jesus fikk rødt kort i det 67. minutt. Den portugisiske treneren vil ikke lede laget sitt i Beşiktaş-derbyet.

Fenerbahce, som savnet 1 kamp, ​​økte poengsummen til 54 med denne poengsummen, og reduserte poengforskjellen med lederen Galatasaray til 6. Alanyaspor hadde 28 poeng.

Den neste kampen til de gul-mørkeblå folkene vil spille mot Beşiktaş. Oransjegrønne møter Giresunspor.