Ankara Sivas høyhastighetstoglinje teller dager til åpning

Ankara Sivas High Speed ​​​​​​​​toglinje nødsituasjon teller dagene
Ankara Sivas høyhastighetstoglinje teller dager til åpning

Adil Karaismailoğlu, minister for transport og infrastruktur, kunngjorde at arbeidene på Ankara-Sivas høyhastighetstoglinje, som er blant Tyrkias megaprosjekter, nærmer seg slutten, og at de snart vil sette Ankara-Sivas høyhastighetstog. toglinje til tjeneste for innbyggerne, med prosjektet om 1,4 bosatt i Kırıkkale, Yozgat og Sivas provinsene. Han uttalte også at XNUMX millioner innbyggere vil ha muligheten til å reise med høyhastighetstog.

Transport- og infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu fortsetter å følge arbeidet tett i Adıyaman, dit han dro etter jordskjelvet i Kahramanmaraş. Karaismailoğlu, som undersøkte arbeidene i regionen på stedet, bemerket at mens Tyrkias jordskjelvsår ble leget, fortsatte arbeidet i de pågående prosjektene. Karaismailoğlu påpekte at et av disse prosjektene er Ankara-Sivas høyhastighetstoglinje, og sa: "Med tillegg av vår Ankara-Sivas høyhastighetstoglinje til høyhastighetstogdriften som startet mellom Ankara-Eskişehir vil vi fullføre en viktig del av vårt Ankara-baserte høyhastighetsnettverk. Vår 405 kilometer lange Ankara-Sivas høyhastighetsjernbanelinje vil også være en viktig del av øst-vest høyhastighetstogkorridoren som strekker seg fra Edirne til Kars."

Karaismailoğlu, som uttalte at avstanden mellom Ankara og Sivas vil reduseres fra 250 kilometer til 603 kilometer med høyhastighetstoglinjen bygget i samsvar med hastigheten på 405 km/t, påpekte at reisetiden fra 12 timer vil reduseres. til 2 timer og avstanden mellom Ankara og Yozgat til 1 time.

1,4 MILLIONER AV BORGERNE VÅRE VIL HA MULIGHETEN TIL Å REISE MED HASTIGHETSTOG

Karaismailoğlu understreket at med dette prosjektet vil omtrent 1,4 millioner innbyggere som bor i Kırıkkale, Yozgat og Sivas-provinsene ha muligheten til å reise med høyhastighetstog, fortsatte Karaismailoğlu som følger:

"Med fullføringen av Ankara-Sivas høyhastighetstoglinje, vil høyhastighetstogtilgang bli gitt i provinsene som ligger på prosjektruten, så vel som i provinsene ved siden av Sivas, med en motorvei + høyhastighetstog forbindelse. Innenfor rammen av prosjektet med en total lengde på 405 kilometer, bygget vi totalt 8 stasjoner i Elmadağ, Kırıkkale, Yerköy, Yozgat, Sorgun, Akdağmadeni, Yıldızeli og Sivas. I prosjektet, der det ble utført totalt 155 millioner m3 graving og fylling, laget vi viktige kunstverk, hvor de første ble opplevd. Innenfor prosjektet har vi bygget 66 tunneler med en total lengde på 49 kilometer og 27,2 viadukter med en total lengde på 49 kilometer. Den lengste tunnelen til prosjektet ligger i Akdağmadeni-regionen med 5 tusen 125 meter. Vi bygget den lengste jernbaneviadukten i Çerikli/Kırıkkale med 2 tusen 220 meter. Vi bygde jernbaneviadukten med det lengste spennet i Tyrkia med 90 meter og jernbaneviadukten med det høyeste etappen i Tyrkia med en høyde på 88.6 meter i Elmadağ. I tillegg er denne viadukten det lengste spennet med jernbaneviadukt i verden, med MSS-metoden (forskalingsvogn) som passerer et spenn på 90 meter.»

INNLANDSJANNE BRUKER FOR FØRSTE GANG PÅ HASTIGHETSTOGLINJE

Karaismailoğlu uttalte at innenriksbane ble brukt for første gang på høyhastighetstoglinjen og bemerket at den første ballastfrie veien (betongvei) ble utført i tunnelene med 138 kilometer betongvei. I prosjektomfang; Transportminister Karaismailoğlu sa at et lokalt og nasjonalt isforebyggings- og avrimingsanlegg ble bygget i Sivas, "Vi nærmer oss slutten av arbeidet med Ankara-Sivas høyhastighetstoglinje. I nær fremtid vil vi stille høyhastighetstoglinjen Ankara-Sivas til tjeneste for innbyggerne våre. Vi vil fortsette å støtte landet vårt og økonomien vår med våre arbeider i denne vanskelige tiden. Med hvert prosjekt vi gjør, vil vi ta landet vårt ett skritt videre. Vi vil fortsette å avansere hånd i hånd med nasjonen vår, skulder ved skulder," sa han.

Günceleme: 18/03/2023 12:14

Lignende annonser