Antakya Civilizations Choir arrangerer solidaritetskonsert i Adana

Antakya Civilizations Choir arrangerer solidaritetskonsert i Adana
Antakya Civilizations Choir arrangerer solidaritetskonsert i Adana

Antakya Civilizations Choir vil holde en konsert tirsdag 6. mars 7 på Çukurova University Congress Center, hvorav 28 medlemmer mistet livet i jordskjelvene 2023. februar og mange av dem ble reddet fra ruinene. Minnekonserten, der budskapet "Fra Seyhan til opprører" vil bli gitt, arrangeres i samarbeid med Adana Metropolitan Municipality, Çukurova University og mange frivillige organisasjoner.

Antakya Civilizations Choir, som ble etablert i 2007 og inkluderer amatørartister fra mange etniske opphav, religioner og sekter, har som mål å både vende tilbake til livet personlig, vise solidaritet for å helbrede sårene i byene som ble ødelagt i jordskjelvet, og støtte familiene av de 7 korartistene som mistet livet i jordskjelvet og kormedlemmene til jordskjelvofrene. Konserten hans forventes å tiltrekke seg mye oppmerksomhet.

De overlevende fra de 200 medlemmene av Antakya Civilizations Choir, hvis formål var å introdusere Hatays kulturelle rikdom og toleransekultur for verden, og å bidra til freden i landet og verden, spredte seg til forskjellige provinser etter jordskjelvet og samlet for første gang i Adana med den nevnte solidaritetskonserten fremtid.

Etter å ha blitt et verdensomspennende merke for Hatay, mottok koret, som måtte lide et av de alvorligste sårene etter jordskjelvet, et lignende forslag fra Istanbul. Det ble rapportert at rundt 40 kjente artister vil delta på kvelden som skal holdes i Istanbul etter naboprovinsen Adana.

Øvelsen til konserten om kvelden 28. mars, som holdes i samme sal samme dag, vil bli sett av elever fra ulike skoler.

INSTITUSJONER OG ORGANISASJONER SOM STØTTER KONSERTEN:

1. ADANA METROPOLITANSKE KOMMUNE

2. CUKUROVA UNIVERSITET

3. GYLLEBULLE KULTUR KUNST

4. ADANA ALPARSLAN TÜRKES SCIENCE AND TECHNOLOGY UNIVERSITY

5. GYLDNE FORHOLD TENKING OG KUNSTPLATTFORM

6. ADANA MEDISINSK ROM

7. ADANA CHORIC FEDERATION

8. ADANA ROTARYKLUBB

9. AFAD – ADANA FOTOGRAFISKE AMATØRFORENING

10. CUKUROVA AKADEMISK ANSATSFORENING

11. CUKUROVA MEDISINSKE ALUMNISFORENING

12. CUKUROVA KUNSTINITIATIV

13. FOTOFORENING

14. GUNDOGDU STIFTELSEN

15. KADER – FORENING TIL Å STØTTE KVINNEKANDIDATER

16. KADİRLİ UTDANNING OG KULTURSTIFTELSEN

17. TYRKISK UNIVERSITETS KVINNEFORENING

Günceleme: 22/03/2023 15:46

Lignende annonser