Bitcoin stiger 40 % på to uker

Bitcoin stiger i prosent på to uker
Bitcoin stiger 40 % på to uker

Bankkrisen som oppsto i USA som følge av konkursen til Silicon Valley Bank på grunn av likviditetsproblemer kom kryptovalutaer til gode. Bitcoin steg 40 % på bare to uker, og overskred grensen på 28 XNUMX dollar.

Beslagleggelsen av den USA-baserte Silicon Valley Bank (SVB) av Federal Deposit Insurance Corporation innen 48 timer og oppkjøpet av Sveits-baserte Credit Suisse av UBS for 2 milliarder dollar økte bekymringene for muligheten for en krise tilsvarende 2008 i banksektoren. Dette har vært til fordel for kryptoaktiva. I løpet av to-ukers perioden som krisen utviklet seg, økte Bitcoin med 40 %, og overskred 28 9 dollar-terskelen og nådde sitt høyeste nivå på XNUMX måneder. Block Earner, en ny generasjons finansplattform som tilbyr tjenester med kryptokjøp/salg og DeFi-tilgangsprodukter, kunngjorde at den ikke vil motta provisjoner i løpet av mars slik at brukere i Tyrkia kan møte desentralisert finans og blokkjede.

Emrah Karadere, Block Earner Tyrkia Operations Manager, delte sine evalueringer om emnet, "Den siste utviklingen har avslørt skjørheten til tradisjonell finans. Blokkkjede og desentraliserte løsninger får betydning på dette punktet. Som Block Earner tilbyr vi en tilgjengelig, enkel og sporbar plattform for brukerne våre for å ta det første skrittet mot fremtidens finans."

Det globale kryptomarkedet er igjen over 1 billion dollar

Blockchain Use Scenarios and Adoption Report avslørte at mens det globale kryptomarkedet har vokst til over 1 billion dollar, øker bruksraten for blockchain-baserte teknologier. Rapporten uttalte at blockchain-økosystemet er mer enn en infrastruktur for elektroniske penger og eiendeler.

Emrah Karadere påpekte at selv eiendelene som holdes på desentraliserte plattformer (DeFi) nærmer seg 50 milliarder dollar, "Når kryptobaserte teknologier blir utbredt, dukker det opp et mer komplekst økosystem. Dette gjør det vanskelig for mange brukere å bruke blokkjedebaserte produkter. Det blir en nødvendighet å bruke ulike konto- og lagringsløsninger og å ha kunnskap om DeFi-produkter. Som Block Earner satte vi oss for å løse denne kompleksiteten. Vårt hovedmål er å være en bro mellom tradisjonell finans og blokkjedebasert finans."

Gull flyttet også til blokkjeden

Emrah Karadere, som uttalte at de ønsker å tilby en opplevelse som passer for investeringsvanene til det tyrkiske folket, sa: "Vi har bestemt våre første produkter som kjøp/salg av kryptopenger og DeFi-kontoer. Fram til slutten av denne måneden kan brukerne våre kjøpe/selge mer enn 50 kryptoaktiva som vi har valgt omhyggelig, med fordelen av 0 provisjon. Vi flyttet også gull til blokkjeden ved å liste PAXG, en unseindeksert kryptoaktiva, på plattformen vår. Brukere som investerer i PAXG, som holdes som ekte gull, gjennom Block Earner, kan beskyttes mot risikoen ved å holde fysisk gull med forsikring om blockchain og Block Earner. I tillegg gjør vi tilgang til DeFi-plattformer enkel og bringer frem kontologikk til blokkjeden. Investorer som får tilgang til verdens ledende DeFi-plattform Aave i løpet av minutter gjennom vår plattform, kan evaluere sparepengene sine på daglig basis med eiendeler som BTC, ETH og USDC. Takket være vår infrastruktur som letter DeFi-tilgang, kan det gi en kostnadsfordel på opptil 95 % i disse transaksjonene.»

"Vi overholder MASAK-standarder"

Block Earner Tyrkia Operations Manager Emrah Karadere uttalte at de støttes av Coinbase Ventures, venturekapitalarmen til Coinbase, en av verdens ledende kryptovalutabørser, og avsluttet sine evalueringer med følgende uttalelser: «Block Earner, som ble etablert i Australia i 2021, har nylig startet sin Tyrkia-virksomhet. Vi fullførte 2022 med en investering på 4,5 millioner australske dollar fra viktige engleinvestorer og investeringsselskaper, inkludert Emin Gün Sirer, en av grunnleggerne av Avalanche, i investeringsturneen vi gjennomførte under ledelse av Coinbase Ventures. Mens vi sikrer sikkerheten til eiendelene som holdes av våre kunder på vår plattform med Fireblocks, et av de ledende navnene på dette feltet, overholder vi alle retningslinjene spesifisert i MASAK Compliance Guide utarbeidet av Financial Crimes Investigation Board for leverandører av kryptotjenester. Våre brukere kan få tilgang til sine eiendeler når de vil og kan overføre dem ved å konvertere dem til TL når som helst."

Günceleme: 23/03/2023 13:43

Lignende annonser