My Bride Today Hvem vant armbåndene på kjøkkenet, hvilken brud? 17. mars My Bride Hvem ble eliminert på kjøkkenet, hvem kom først?

I dag vant My Bride Who armbåndene på kjøkkenet Hvilken brud er Mars My Bride Who ble eliminert på kjøkkenet som vant førsteplassen

Hvem vant armbåndene i Kanal Ds populære matlagingskonkurranse, Bride's in the Kitchen i dag, hvilken brud er vinneren av dette mesterskapet? 17. mars My Bride Hvem ble eliminert på kjøkkenet, hvem kom først? 17. mars Min brud Hvem vant 30 armbånd på kjøkkenet? 17. mars besvares Bride's Kitchen, som vant kvartstjernen og ukens poengstatus i vår nyhet.

Bride's in the Kitchen kommer til skjermene med Nursel Ergins presentasjon, og kommer med helgens siste skjerm. Den fire uker lange mesteren avgjøres i dag i den månedlige midtfinalen. Mens brudene sliter med å få høyest poengsum fra svigermor på kjøkkenet, er det kun én av dem som har 30 gull. Hatice 6 og Özlem er i mellomfinalene med gull i 5. kvartal. Så hvem var mesteren i mitt Bride's Kitchen? 17. mars, My Bride Hvem ble eliminert på kjøkkenet, hvem kom først, har stillingen blitt offentliggjort? Her er vinneren

Med Nursel Ergin som konferansier opplever hun spenningen ved mellomfinalen i Gelinim Mutfak. Vinneren og det eliminerte navnet og eieren av det gyldne armbåndet er annonsert i Brudens kjøkken, som ble sendt på Kanal D-skjermer denne uken. Hatice har 6 gullstjerner og Özlem har en stjerne i 5. kvartal. Hvis Özlem vinner et kvarter til, vil de beile med Hatice. Hvis Hatice, Merve og Rabia får en kvart gull, vil Hatice bli mester. Vel, hvem vant førsteplassen i My Bride's Kitchen, hvem er mesteren, har eieren av gullarmbåndet blitt bestemt?

HVA SKJER I MELLOMFINALEN?

Traileren til My Bride's in the Kitchen 1100. episode har blitt sluppet! Fire uker senere ble mesteren annonsert!

Sønnen har kommet. Bruder som konkurrerer i den fire uker lange sammenligningen opplever spenningen ved å vinne 30 himmelstrøk. I konkurransen der Rabia og Merve ikke hadde noen sjanse til å vinne, slet Özlem og Hatice med å få kvart gull. Hatice har 6 gullstjerner og Özlem har en stjerne i 5. kvartal. Hvis Özlem vinner et kvarter til, vil de beile med Hatice. Hvis Hatice, Merve og Rabia får en kvart gull, vil Hatice bli mester. En fantastisk episode venter oss.

HVEM VINNER 30 GULLARMBÅND I BRUDENS KJØKKEN?

Hatice, som vant maksimalt et kvart gull i 4 uker, ble eier av 30 armbånd på Bride's Kitchen.

MIN BRUD I KJØKKENET 17. MARS 2023 PUNKTSTATUS

Hatice er garantert vinneren av 17-armbåndet, hvis hun er vinneren av ukens siste fødsel, det vil si fredag ​​30. mars, fredag ​​XNUMX. mars.

Hatice: 59 + 20= 79
Lengsel: 42 + 9 = 51
Rabia: 52 + 12 = 64
Martha: 62 + 17 = 79

17. MARS HVEM ER MESTEREN FOR BRUDEN MIN PÅ KJØKKENET? HVEM VAR BRUDEN MIN FØRST PÅ KJØKKENET?

Bruden, som ble eliminert denne uken i My Bride Kitchen, er ikke annonsert ennå. Da plasseringen til brudene ble annonsert, ble navnet som ble eliminert i Bride's Kitchen og vinneren annonsert. Dagens vinner ble Hatice og hun vant et kvart gull

POENG STATUS

Hatice: 20
Lengsel: 9
Rabia: 12
Martha: 17

17. MARS MIN BRUD SOM BLEV ELIMINERT PÅ KJØKKENET?

My Bride in Kitchen tok farvel med Rabia-konkurransen, som fikk den laveste prisen denne uken.