Çanakkale-martyrene minnes i Istanbul

Canakkale-martyrene minnes i Istanbul
Çanakkale-martyrene minnes i Istanbul

En minneseremoni ble holdt på Edirnekapı Martyrs 'Cemetery for 18-årsjubileet for Çanakkale-seieren 108. mars. I seremonien holdt under regnet; Istanbul-guvernør Ali Yerlikaya, ved fullmektig til Istanbul Garnison Command, 3rd Corps Commander General Lieutenant Levent Ergün og IMM President Ekrem İmamoğluba for minnet om martyrene og la ned en krans ved Çanakkale-monumentet.

En minneseremoni ble holdt på Edirnekapı Martyrs 'Cemetery for 18-årsjubileet for Çanakkale-seieren 108. mars. Guvernør i Istanbul Ali Yerlikaya, 3rd Corps Commander Generalløytnant Levent Ergün, fungerer som Istanbul Garnison Command, ordfører i Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) Ekrem İmamoğlu og tyrkiske krigsfunksjonshemmede veteraner, martyrer, enker og foreldreløse forening Istanbul avdelingspresident Önder Çelik la ned en krans ved Çanakkale-monumentet på Edirnekapı martyrkirkegård. Seremonien, deltatt av slektningene til martyrene og veteranene, fortsatte med et øyeblikks stillhet, et skudd av respekt og synging av nasjonalsangen. I seremonien holdt under regnet; Mens Çelik holdt en tale, skrev guvernør Yerlikaya ned følelsene sine i Martyrenes notatbok. Minnesmarkeringen foran monumentet, Istanbul Provincial Mufti Prof. Dr. Det endte med bønnene til Safi Arpagus. Protokollen, som deltok i den offisielle markeringen, besøkte martyrgravene i Edirnekapı Martyrium etter seremonien og delte smerten til martyrenes pårørende.

Canakkale-martyrene minnes i Istanbul

Günceleme: 18/03/2023 14:40

Lignende annonser