Chery vil dukke opp i mer enn 30 land med OMODA-modellen

Chery vil vises i flere land med OMODA-modellen
Chery vil dukke opp i mer enn 30 land med OMODA-modellen

Chery, en av verdens største bilprodusenter, lanserte en ny modellfamilie med OMODA. Verdens største kinesiske bilprodusent Chery fortsetter å skrive suksesshistorier med sine høyteknologiske produkter. I denne sammenhengen har Chery, som tilbyr bemerkelsesverdige produkter til markedet med sitt avanserte sikkerhetsutstyr og kraftige motoralternativer, startet et nytt angrep med OMODA, modellen som skiller seg ut med sitt design i produktspekteret.

Lederskap i målsegmentet

OMODA skiller seg ut som en global bilmodellfamilie dedikert til å møte behovene til innovative forbrukere, og akselererer sin internasjonale markedsføringsstrategi. Som en del av denne strategien vil OMODA-modellfamilien nå mer enn 2023 markeder over hele verden innen utgangen av 30. Den nye modellen, som forbereder seg på å gå inn på det meksikanske markedet etter Tyrkia, vil også ta sin plass i de australske, sørafrikanske og indonesiske markedene i første halvår. OMODA-modellfamilien vil gå inn i EU- og Midtøsten-markedet i andre halvdel av året. Som et resultat av disse grepene har merket som mål å være ledende i sitt segment i globale markeder med sin viktigste modell, OMODA 5. Chery jobbet også hardt for å bestemme navnet OMODA. OMODA, valgt fra mer enn 30 tusen forslag i over 10 land rundt om i verden, avslører også interessen og forventningene til Cherys globale fans.

Teknologisk design rettet mot den unge forbrukeren

'O'en til OMODA, hvis navn kommer fra latin, betyr oksygen og symboliserer nytt liv og vitalitet. 'FASHION' er avledet fra ordet 'Moderne' som betyr moderne og moteriktig livsstil. I denne sammenhengen representerer OMODA tilnærmingen til ungdom, mangfold og globalisering. OMODA 5, den første modellen i OMODA-familien, er utviklet for best mulig å møte behovene til nye generasjons brukere. Utviklet basert på Art in Motion-designkonseptet, har kjøretøyet et trendsettende utseende i tråd med smaken til unge mennesker. Utvilsomt er den mest slående designdetaljen til OMODA 5, som ble utviklet med Art in Motion designkonseptet, som er det nye designspråket til merket, det rammeløse gitteret som representerer naturen til unge mennesker som ønsker å krysse grenser og jakte på frihet .

197 hk kraftig motor

OMODA 5 skiller seg ut med sitt attraktive design, og klarer å opprettholde sin imponerende ytelse når det kommer til ytelse. Utstyrt med de mest avanserte teknologiene og smarte kjørestøttesystemer, avslører bilen en overlegen sporty karakter med sin kraftige motor med høy effektivitet. 5 TGDI-motoren, plassert under panseret på OMODA 1.6, inneholder de mest oppdaterte teknologiene. Den turboladede bensinmotoren inntar sin plass blant de mest ambisiøse modellene i sin klasse med sine 145 kW (197 HK) kraft og 290 Nm maksimalt dreiemoment. Den kraftige motoren, inntakssystemet, termisk styringssystem, strukturdesign og letthet har blitt betydelig forbedret. På denne måten kan OMODA 5 akselerere fra 0-100 km/t på bare 7,9 sekunder.

5 stjerner for sikkerhet og kvalitet

OMODA 5 tilbyr kvalitets- og sikkerhetsaspekter i dybden, og kommer på veien utstyrt med mange ADAS-systemer for overlegen kjøresikkerhet. Ved å bevise sin påstand med 5 stjerner fra Euro NCAP, klarte OMODA 5 også å bli en 5-stjerners Grand Slam i alle 5 av verdens største SCAP-institusjoner. Støttet av fem viktige globale fordeler, inkludert global forskning og utvikling, globale standarder, global kvalitet, globalt navn og global lansering, skiller OMODA 5 seg ut som et nytt produkt som bryter tradisjonelle restriksjoner og forutser fremtidig teknologi.

OMODA-familien vil utvide seg raskt

I fremtiden vil OMODA også lansere en omfattende modellfamilie av nye energikjøretøyer for å dekke flere markeder rundt om i verden. Samtidig vil OMODA fortsette å utdype brukerdriften, utdype brukerøkosystemet for å utvikle brukerøkosystemet med det «brukerorienterte» tjenestekonseptet, og tilby en trendy og kul livsstil med den unge brukeren som bryr seg om individualitet. Dermed vil den også realisere sin merkevarelidenskap for felles utvikling og felles suksess med globale brukere.

Günceleme: 17/03/2023 14:53

Lignende annonser