The Triplets sesong 2: Kommer det en sesong til på Netflix?

Billig sesong blir det en sesong til på Netflix
Billig sesong blir det en sesong til på Netflix

Triptych ble sluppet på Netflix 22. februar, så den har vært på streamen en stund. De fleste har sett hele første sesong så langt og lurer på om det kommer nye episoder snart. Heldigvis har du fått oss til å dele alt det er å vite om en potensiell Triplets sesong 2.

The Triplets er en ny meksikansk thrillerserie laget av Leticia López Margalli. Det antas å være inspirert av den sanne historien om en serie trillinger (Eddy Galland, David Kellman og Bobby Shafran) som ble separert ved fødselen og senere fant hverandre i voksen alder.

Maite Perroni fra Dark Desire spiller hovedrollen som rettsmedisinsk agent Rebecca. Rebecca etterforsker et drap og innser at offeret ser akkurat ut som henne og kjenner navnet hennes. Dette tar ham med på en farlig reise for å avdekke sannheten bak sin egen identitet.

David Chocarro, Flavio Medina, Nuria Bages, Ofelia Medina, Ana Layevska, Claudia Lobo, Aldo Gallardo og Daniella Valdez er også i rollebesetningen.

Vil trillingene ha sesong 2?

Per 17. mars har ikke Netflix annonsert om serien kommer tilbake for en andre sesong. Dette er ikke overraskende fordi Netflix vanligvis ikke fornyer sine nye show så snart de er ferdige. Strømmegiganten vil se om folk faktisk så og likte den første sesongen før de tar en avgjørelse.

Vanligvis ser Netflix på hvor mange som så på et program i løpet av de første 28 dagene på plattformen. Å se på seertimer fra den første måneden hjelper kringkasteren med å bestemme om de skal fornye eller kansellere et show. I utgangspunktet, hvis seertiden er høy fra den første måneden, er det mer sannsynlig at Netflix fornyer serien. Men gitt de lave seertidene etter Netflix-standarder, vil Triptych sannsynligvis gjøre åpningen. Dessverre vil det sannsynligvis ta en måned eller så før Netflix kunngjør hva de vil gjøre med serien.

Men hvis du lurer på hva oddsen er for en Triplets sesong 2, kan vi si at programmet mest sannsynlig ikke kommer tilbake med nye episoder. Fra hvor? Vel, den første sesongen svarer stort sett på alle de brennende spørsmålene og etterlater egentlig ingen uferdige saker. Jeg mener, det er noen ting som kan oppdages i sesong to, for eksempel Dr. Det er som å grave dypere i Batiz sine eksperimenter og andre emner. Men showet kan virkelig ende med den første sesongen. Jeg antar at vi må vente og se hva Netflix bestemmer seg.

Günceleme: 18/03/2023 17:11

Lignende annonser