Diablo 4-feilkoder, krasj, serverproblemer – Blizzard-støtte ved Beta-lansering

Diablo-feilkoder sprekker server problemer med Blizzard-støtte ved Beta-lansering
Diablo-feilkoder sprekker server problemer med Blizzard-støtte ved Beta-lansering

Å låse opp Diablo 4 Beta er nært forestående: de som forhåndsbestiller drar ned til helvete i dag klokken 17 for å smadre skremmende monstre og gigantiske monstre. Det største rushet er ventet neste helg, når action-rollespillet går inn i åpen beta, tilgjengelig for alle spillere. Blizzard forbereder serverstresstesting: I støtteområdet gir utviklere informasjon om problemer, forsinkelser og frakoblinger som en forholdsregel. Lanseringen i ettermiddag vil vise om Diablo 00 Beta vil ha serverbrudd, påloggingsproblemer og feilmeldinger.

Feilmeldinger, serverbrudd og krasjer: Som en forholdsregel har Blizzard satt opp et kontaktpunkt for potensielle problemer som kan oppstå rundt Diablo 4 beta. I støtteartikkelen "Connection and latency issues" ser det ut til at utviklerne ønsker å samle alle rapporter om potensielle feil i testfasen i løpet av de to betahelgene. Før lansering er hjelpeartikkelen delt inn i tre seksjoner: «Diablo 4 lagging», «Jeg har høy latens mens jeg spiller Diablo 4» og «Diablo 4-tilkoblingen min fortsetter å falle». Dette betyr selvfølgelig ikke at disse problemene og feilkodene faktisk vil dukke opp i starten av betaen.

Men sannheten er at Diablo 4 nå kan spilles av allmennheten for første gang. De som forhåndsbestiller action-rollespillet vil motta en nedlastingsnøkkel som lar dem bli med i betaen tidlig tilgang. En mye større stresstest er forventet for serverne neste helg, hvoretter Diablo 4 beta begynner i offentlig spill - alle interesserte monsterjegere kan delta. Hvis det er problemer, krasj og feilmeldinger, bør Blizzard utvide støtteartikkelen med passende løsninger. Produsentene anbefaler også Twitter-kanalen "BlizzardCSEU_DE" å huske på. Informasjon om mulige serverbrudd, feilkoder og andre problemer bør samles her.

Diablo 4 Server utilgjengelig: Problemer med tilkobling og ventetid

I hjelpeartikkelen "Diablo IV Console Connection Troubleshooting" tar utviklerne opp problemer med ventetid og servertidsavbrudd. Hvis du oppdager høy latenstid eller irriterende etterslep på Playstation eller Xbox, bør du tilbakestille nettverksenhetene dine. Derfor anbefales det å starte ruteren på nytt. Hvis du har koblet konsollen til ruteren din via WLAN, anbefaler Blizzard å optimalisere Internett-tilkoblingen – detaljer om dette finner du på lenken. Den sjekker også nettverkskonfigurasjonen for å feilsøke brannmur-, ruter- eller portinnstillinger. Den tester også NAT-innstillingene.

Beta-krasj: krasjer og feiltenner

Diablo 4 krasjer, fryser eller henger: I en annen støtteoppføring refererer Blizzard hovedsakelig til PC-versjonen av action-rollespillet. Hvis betaen krasjer med en blå skjerm, bør du først sørge for at du har de nyeste driverne installert. Vær også oppmerksom på at PC-en din oppfyller Diablo 4-systemkravene. Hvis dette ikke er tilfelle, kan D4 fortsatt startes. Blizzard skriver imidlertid at dette kan føre til «ukjente feil, krasj eller ytelsesproblemer som ikke kan løses». Den sjekker også om programmer som kjører i bakgrunnen får Diablo 4 beta til å krasje eller ikke fungerer som den skal. Det er best å lukke alle andre programmer du ikke trenger mens du spiller. Reparer ødelagte spillfiler ved hjelp av reparasjonsverktøyet i Battle.net-startprogrammet. Det anbefales også å deaktivere VPN-er og proxyer.

Det er ennå ikke klart om det faktisk vil være feilkoder når Diablo 4 Beta aktiveres eller i løpet av de to helgene. Vi håper spillere ble kvitt irriterende påloggingsproblemer og tidsavbrudd. Diablo 3-spillere kan motvillig huske feil 37. Han kom rett fra helvete, som våre kolleger på Buffed.de treffende sa det den gang. Diablo 4 Beta kjører fra 17-20 mars (for forhåndsbestillinger) og 24-27 mars (Åpen beta for alle). Kickoffen finner sted i dag klokken 17:00 på PC, Playstation og Xbox. Den fullstendige versjonen vil bli annonsert 6. juni.

Günceleme: 17/03/2023 20:51

Lignende annonser