Taxiregler tegnet i Istanbul

Taxiregler tegnet i Istanbul
Taxiregler tegnet i Istanbul

IMM-president Ekrem İmamoğlutalte ved tegningsseremonien som ble holdt for ombygging av 1.803 minibusser og 322 minibusser til drosjer. Idet İmamoğlu uttalte at de vil gjøre jordskjelvet til den første utgaven av Tyrkia etter 14. mai, sa İmamoğlu: "Jeg vil aldri være en person som lurte deg før valget, heller ikke nå, eller etter at min plikt er over." İmamoğlu sa at de nye designkjøretøyene vil bli til "ønskede kjøretøyer", "Så de vil ikke stoppe den andre taxien. For å stoppe denne taxien, vil de velge deg blant dem. Av denne grunn vil du tjene bedre penger, du vil være mer fornøyde taxier og du vil gjøre en god jobb. Selv om det ikke er mange, vil dere være mennesker som bærer våre funksjonshemmede borgere i tillegg til å tjene penger og motta velsignelser. Ikke glem det," sa han.

Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) har fullført søknadene om ombygging av 1.803 minibusser og 322 taximinibusser, som den har promotert de siste månedene, til "nye drosjer". En seremoni ble holdt på Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı kultursenter for loddtrekning blant 2 tusen 532 søknader. Seremoni; IMM-president Ekrem İmamoğlu, IYI-partiets Istanbuls provinsformann Coşkun Yıldırım, Küçükçekmece-ordfører Kemal Çebi og CHP-parlamentsmedlemmer Turan Aydoğan og Gökan Zeybek deltok. Imamoglu, som undersøkte prøvetaxiene produsert i tråd med kravene fra 5 forskjellige selskaper, IMM og håndverkere før seremonien, holdt en tale før loddtrekningen.

«ETTER 14. MAI VIL VI GJØRE JORDSKJEVET TIL LANDETS FØRSTE UTGAVE»

İmamoğlu startet sin tale med å ønske Guds nåde til innbyggerne som mistet livet i jordskjelvkatastrofen, og sa: «Det er vår plikt å sørge for at alle byene våre er motstandsdyktige og at folket vårt ikke mister livet i katastrofer. For å få til dette er det avgjørende at vi gjennomfører en felles mobilisering. Jeg vil her minne om at det er den første plikten for alle våre venner her å ta vare på forsvarligheten i hjemmene sine og sørge for at de, deres familier, deres hjem og deres naboer ikke opplever den minste nød ved evt. en katastrofe. Selvfølgelig vil våre institusjoner gjøre sitt beste. Dette er et stort, helhetlig spørsmål. Den har ikke noe politisk syn, parti osv. Denne saken er alles problem, fra sentraladministrasjonen til lokaladministrasjonen, fra innbyggerne våre til frivillige organisasjoner, fra banker til byggesektoren. Vi har tatt svært viktige skritt i denne forbindelse, og vi vil fortsette å gjøre det. Etter 14. mai håper jeg at vi vil gjøre den til den første utgaven av landet i reelle termer, fremskynde den og forhindre at dette landet kneler i smerte under katastrofen.

“JEG KAN IKKE BEHANDLE DEG ALT SOM GÜLLÜ GÜLISTAN”

İmamoğlu understreket at beskyttelse av Istanbul, Tyrkia og folks liv er alles hovedanliggende, sa İmamoğlu: "Jeg vil uttrykke dette i alle miljøer jeg er i. Dere er mine dyrebare landsmenn. Jeg vet at det er de som har slektninger, ektefeller, venner og venner i den regionen. Jeg tilbrakte omtrent 13 dager i regionen siden jordskjelvet. Svært tydelig; Det er en katastrofe, det er en naturbegivenhet, det er skjebnen. Men tapet av disse menneskenes liv i katastrofen er skylden til oss, våre folk og våre ledere. Hvis vi bygger de bygningene skikkelig, er det ikke mulig å oppleve en slik tragedie. Derfor må jeg dele disse følelsene med deg og gjøre deg nervøs. Når du kommer til huset ditt, når du går inn døren, må jeg få deg til å si: 'Hva kan jeg gjøre for å eliminere denne trusselen?' Du valgte meg for ham. Jeg kan ikke behandle deg som om alt er rosenrødt. Jeg må innse fakta, vise den virkelige veien, den virkelige ruten. Jeg vil aldri være en person som lurer deg før valget, nå eller etter at min plikt er over. Jeg vil aldri bli en jukser. Jeg er her med disse følelsene, sa han.

DELT "MINIBUSMAN-MINNE" MED MINI-BRYTERE

Han sa: "Jeg elsker minibussbutikkeiere," sa İmamoğlu til et minne om barndommen, "Da jeg var barn, da jeg gikk på skolen fra landsbyen til byen, ventet jeg på en rød minibuss. Jeg ville spesielt ventet på at minibussen skulle komme. Noen ganger måtte jeg ta et annet kjøretøy hvis det ble forsinket, men sjåføren av den minibussen var en veldig søt person. Da jeg satte meg inn i bilen hans – skolen min var i sentrum – følte jeg meg i fred og trygghet på vei til skolen, som om noen fra familien min kjørte den bilen. Den dyrebare eldste, broren vår -Gud velsigne ham, jeg håper han er i live- hadde vanligvis på seg en slik genser og skjorte med V-hals. Det er derfor jeg kom til deg i dag iført en genser som hans. Jeg føler meg som en av dere." Idet han fortsatte resten av talen ved å ta av seg jakken, understreket İmamoğlu at han brukte minibusser som transportmiddel mange ganger i løpet av dagen, både på jobb og på universitetet i Istanbul.

"JEG HAR IKKE OG VIL IKKE VÆRE EN PERSON SOM FORSØMMER SIN BORGER I NOEN ELEMENTER I ISTANBUL"

İmamoğlu sa: «Jeg ble kjent med folk og Istanbul i disse minibussene og bussene:

"Jeg har aldri vært og vil aldri være en person som neglisjerer innbyggerne sine i noen aspekter av Istanbul. Jeg har alltid sagt dette i taxisaken eller minibusssaken: Jeg tenker på våre 16 millioner mennesker på første rad. Hvordan vil innbyggeren min få service fra taxien? Hvordan får du service fra minibussen? Hvordan optimaliserer vi dette? For det andre tenker jeg på håndverkerne mine bak rattet. For meg disse to linjene; Når jeg først møter og matcher innbyggernes ønsker og deretter kravene til våre håndverkere på et rimelig nivå, så vil resultatet her gjøre alle fornøyde, i hvert fall i stor grad. Vi har ikke holdt vitenskap, teknikk og sunn fornuft unna bordet vårt i noe arbeid vi har gjort for ham. Mens vi gjorde beregninger, gjorde vi aldri, aldri den beregningen. Da det var hans tur, ble det sagt: 'De kan ikke. «Nei, bror. Min minibussbutikkeier vil få sin rett. Vi sa: 'Hvordan kan han reise hjem hvis han ikke tjener penger?' Vi har aldri tatt et skritt tilbake fra det."

«VÅRE KUNDER VIL VINNE SLIK AT DE HAR ET SMIL»

İmamoğlu minnet om at minibussbutikkeiere ikke kunne få lønning på nesten 2,5 år på grunn av valgunnskyldninger, og sa: «Så snart jeg tiltrådte, måtte jeg gi denne lønningen. Våre håndverkere vil vinne slik at ansiktene deres smiler. La ansiktet til innbyggeren vår som setter seg på den minibussen være smilende. Kommuniser godt med hverandre. Det er derfor vi tok disse avgjørelsene. I dag trekker vi lodd om en svært verdifull transformasjon. På UKOME-møtet 30. november 2022 ble det besluttet å gjøre om totalt 321 minibusser til drosjer, hvorav 1.803 var direkte. I løpet av søknadsprosessen mellom 16. januar og 17. februar søkte totalt 2.623 transportører om å bygge om kjøretøyene sine til drosjer. Vi har listet opp disse applikasjonene etter linje. I dag trekker vi i nærvær av notarius publicus om 2.531 drosjeombyggingsrettigheter av 1.342 søknader på linjer som mottar flere søknader enn antall kjøretøy som skal bygges om til drosjer. Jeg ønsker lykke til og lykke til til Istanbul og våre håndverkere som vil få retten til å forvandle seg til en taxi.»

“DU VIL BÅDE VINNE OG FÅ EN BØNN”

Idet İmamoğlu sa at de nye designtaxiene vil tilføre verdi til Istanbul og håndverkerne, "Noen av våre folk sa nettopp til meg: 'Vi vil kjøpe en annen taxi'. Se, stol på denne broren. Jeg sier insisterende at -tariffen vil være 30 prosent høyere - disse drosjene vil være drosjene som etterspørres i Istanbul. Så de stopper ikke den andre taxien. For å stoppe denne taxien, vil de velge deg blant dem. Av denne grunn vil du tjene bedre penger, du vil være mer fornøyde taxier og du vil gjøre en god jobb. Selv om det ikke er mange, vil dere være mennesker som bærer våre funksjonshemmede borgere i tillegg til å tjene penger og motta velsignelser. Ikke glem det," sa han.

"DU VIL LEVERE DISSE KJØRETØYENE MED EN KOSTNAD OPP TIL NIVÅET FOR ANDRE KJØRETØYER"

Med vekt på viktigheten av opplæringen gitt til sjåførene som skal tjene i denne prosessen, delte İmamoğlu også informasjon om kjøpsprosessen for kjøretøyene:

«Vennene mine fortalte meg nettopp at selskaper vil ha gitt våre håndverkere over 1.700 drosjer mellom mars og juli. Uansett hvilken mulighet som finnes, vil det redusere kostnadene, og fra første øyeblikk sa jeg til både vår generalsekretær, vår assistent og våre tilknyttede selskaper, gjennom våre ansvarlige venner der, 'Min bror, du vil skaffe disse kjøretøyene på den mest passende måten til våre butikkeiere som blir nye drosjesjåfører. Så denne virksomheten kommer ikke til å gå tilbake til forhandlingsvirksomheten på galleriet. Vi vil fortsette å tilby denne muligheten. Og vi har gjort en innsats for å gi deg disse verktøyene på den mest praktiske måten. Som Mr. Buğra nettopp sa, vil du ha fått disse kjøretøyene til en pris som virkelig har kommet ned på nivået med brukte kjøretøy. For å løse transportproblemene i Istanbul, for å forbedre offentlig transport i byen vår, for å gjøre taxiene våre med identitet, spesielt på det enkelte transportpunktet... sohbet Du vil være menneskene som Derfor, tro meg, hver av dere vil faktisk hilse på kundene deres, akkurat som ordføreren i Istanbul. Så vær så snill å ta vare på det du gjør. I den forbindelse ønsker jeg at du skal være aksjonær i denne store transportprosessen, og jeg ønsker at alle våre håndverkere og Istanbulitter skal bli velsignet med disse vakre drosjene, disse komfortable kjøretøyene og tjenestene til deg, våre verdifulle håndverkere, når vi går inn i vellykkede dager sammen."

PROBLEMET MED IKKE-PASSASJERER VIL UNNGÅS

İBB visegeneralsekretær Dr. I følge informasjonen gitt av Buğra Gökce; De nye drosjene blir varebiler med stor kapasitet. Forhandlinger og utvikling med mobilapplikasjonsselskaper fortsetter for passasjerer som ønsker å bruke den delte taxien. Drosjer vil ha smarte beacons. Den smarte beaconen vil vise ordene "TAXI", "FULL", "EMPTY", "RESERVE", "OUT OF SERVICE" og "SOS". Smarte beacons vil bli koblet til taksameteret. På denne måten vil problemer som å velge passasjerer og ikke hente passasjerer mellom drosjesjåfører og innbyggere elimineres. Det vil være en "panikkknapp for sjåføren" inne i kjøretøyet. Hvis knappen trykkes, vil setningen "SOS" vises på beaconen. Politiet, som ser «SOS»-teksten, vil gripe inn ved å stoppe kjøretøyet. Det vil være kameraer i drosjene, Kontroll- og forvaltningssentralen for kollektivtrafikken vil foreta inspeksjoner over drosjeinteriørbildene.

IKKE-STRAFFSJØRERE VIL JOBBE I HENHOLD TIL TUDES

Nye drosjer må operere med minst én mobilapplikasjon som har mottatt en elektronisk transportadministrasjonslisens utstedt av IMM. Drosjer vil ta 30 prosent mer enn den gule taxiprisen. Det vil være et sikkerhetsrom mellom passasjeren og sjåføren i taxien og det vil være et deksel som kan åpnes og lukkes for kontantveksling. Kjøretøyene vil også ha et telekomsystem som gir fører- og passasjerkommunikasjon. Det vil være en betalingsanordning i drosjene som kan tilby muligheten til å betale med kredittkort, debetkort og Istanbulkart samtidig. Det vil være plass til rullestoler i drosjer. For synshemmede passasjerer vil informasjonen på taksameteret inne i kjøretøyet kunngjøres med en talemelding, og "punktskriftalfabet" vil være tilgjengelig for synshemmede passasjerer. Taxisjåfører vil ta hensyn til klærne deres; vil ikke bruke klær som shorts og tøfler. drosjesjåfører; Etter å ha mottatt 15 dagers opplæring om temaer som «Personlig utvikling og bevissthet, Istanbul City Information, Fremmedspråk, Emergency, Crisis Management and First Aid, Safe Driving Technique, Empati og Tegnspråk for vanskeligstilte grupper», skal han begynne å kjøre. I følge TUDES vil sjåfører som ikke blir straffet jobbe med passasjer-/rutevalg, uhøflig oppførsel og overpris. Hvis drosjesjåføren har vært involvert i kriminalitet 3 ganger, vil taxiskiltet gå tilbake til slik det var før konverteringen.»

TAKK FRA FORMANNEN TIL İMAMOĞLU

Emin Alagöz, presidenten for Minibus Chamber of Craftsmen, uttrykte også sine følelser, "Jeg tenkte virkelig mye på hva jeg skulle snakke om og hva jeg skulle gjøre da jeg kom hit. Minibussmiljøet har gått frem og tilbake de siste 10 årene. Til når? I 2019, etter at du tiltrådte, startet dessverre en pandemi, inkludert i pandemien, tok du deg av dette fellesskapet og brakte minibussbutikkeiere til nivået som minibussbutikkeiere på 2000- og 90-tallet. Jeg vil gjerne takke deg på vegne av meg selv og mine håndverkere.» Etter talene ble loddet trukket under tilsyn av Bakırköy 23. notarius publicus og de første vinnerne ble annonsert.

Günceleme: 18/03/2023 11:22

Lignende annonser