'Expomed Eurasia 2023' ble holdt i Istanbul 16.-18. mars

Expomed Eurasia ble arrangert i Istanbul i mars
«Expomed Eurasia 2023» ble holdt i Istanbul 16.–18. mars

Den 30. Expomed Eurasia International Medical, Diagnostic, Laboratory and Hospital Equipment Fair ble holdt i Istanbul 16.-18. mars i år. På messen, som samlet hundrevis av helserepresentanter og bedrifter fra 18 land, introduserte russiske produsenter løsningene de utviklet innen medisinsk teknologi. I tillegg ble «Russian-Turkish Health Cooperation»-rundebordet etablert for å styrke de kommersielle relasjonene mellom Russland og Tyrkia.

Den 30. Expomed Eurasia International Medical, Diagnostic, Laboratory and Hospital Equipment Fair, som arrangeres regelmessig hvert år for å introdusere ny medisinsk teknologi av russiske helseselskaper og for å samle helserepresentanter fra hele verden, ble holdt i Istanbul i mars 16-18. Mens de høypresisjonsmedisinske simulatorene, oftalmiske teknologiene, skanneenhetene, forsknings- og diagnoseutstyret som ble tilbudt de besøkende av 12 selskaper av russisk opprinnelse på 'Made in Russia'-standen på messen, ble nye samarbeid inngått.

Rundebordet "Russisk-tyrkisk helsesamarbeid" ble satt opp for å skape nye forretningspartnerskap på messen, der mer enn 600 deltakere fra den eurasiske regionen deltar og mer enn 20 tusen tyrkiske borgere og minst 5 tusen fagpersoner fra verden besøker hver år. I denne retningen holdt mange eksportører og organisasjoner mer enn 3 møter i 100 dager og evaluerte prosjektene som de kunne signere sammen i neste periode.

"Russland-Tyrkia handelsvolumet doblet seg i 2022"

Expomed Eurasia-utstillingen er en viktig begivenhet for representanter for helsesektoren fra Tyrkia, CIS-land, Europa, Asia og Afrika, og ga følgende uttalelse om messen:

«Mens handelsvolumet mellom Russland og Tyrkia har doblet seg i 2022, har dette volumet nå nådd en verdi på 65,3 milliarder dollar. Vi tror at i den kommende perioden vil økningen i eksporttilførselen til Tyrkia ytterligere styrke samarbeidet, inkludert helse- og medisinsk teknologi. I denne sammenhengen samler vi ekspertene, produsentene og leverandørene av helsesektoren på Expomed Eurasia Fair, som vi arrangerer hvert år, og åpner døren for nye forretningspartnerskap.»

Alaudin Yarahmedov uttalte at interessen til russiske selskaper i det tyrkiske markedet fungerer som en drivkraft for utvidelsen av utenlandsk økonomisk aktivitet i noen regioner i landet deres:

«Tyrkia er en av Russlands viktigste handelspartnere. Helse er en av næringene som leverer dette partnerskapet. Men i fremtiden vil vi gjerne introdusere løsningene og tjenestene til russiske selskaper og våre utenlandske partnere innen helse i forskjellige land. Vi vil fortsette å presentere lokal utvikling innen helse på utstillingene som skal holdes i Kasakhstan og Usbekistan i nær fremtid.»

Günceleme: 22/03/2023 16:06

Lignende annonser