Defence Industry Media Summit vil bli holdt i Ankara 20. mars

Defence Industry Media Summit holdes i Ankara i mars
Defence Industry Media Summit vil bli holdt i Ankara 20. mars

Defence Industry Media Summit vil bli holdt i regi av presidentskapet for kommunikasjon og med støtte fra presidentskapet for forsvarsindustrien 20. mars på Technopark Ankara.

I den skriftlige uttalelsen fra Forsvarsindustriens forskningssenter (SASAM) ble følgende informasjon om toppmøtet gitt:

«Toppmøtet har tre formål med sikte på å fylle et viktig tomrom og behov i den tyrkiske forsvarsindustrien. Første formål; å samle bedriftskommunikasjonsenhetene, forsvarsindustrisektorpressen og nasjonale presseansatte i forsvarsindustribedrifter, for å gjøre dem i stand til å møtes, for å mekle for å dele erfaringer og utveksle ideer.

Andre formål; Med panelene, intervjuene og workshopene som skal holdes, vil temaer som markedskommunikasjon i forsvarsindustrien, forsvarsindustrinyhetenes bidrag til eksporten, og evalueringen av forsvarsindustrinyheter med tanke på etterretning bli diskutert.

Tredje formål; På toppmøtet skal det skapes et miljø der forsvarsindustribedrifter kan uttrykke sine forventninger fra pressen og pressen kan uttrykke sine forventninger fra forsvarsindustribedrifter. Med disse målene vil toppmøtet formidle partene til å kommunisere mer sunt og for å sikre at nyhetene som utarbeides når den nødvendige kvaliteten."

Bedrifter og medieorganisasjoner som ønsker det vil holde sine møter på egen stand, og de som ikke har stand vil holde sine møter i områder utpekt for B2B.

Ledere for forsvarsindustribedrifter, tjenestemenn for bedriftskommunikasjons- og forretningsutviklingsenheter, ledere og ansatte i nasjonale presseorganisasjoner og representanter for presseorganisasjoner som opererer i forsvarsindustrisektoren vil delta på toppmøtet.

I panelene og intervjuene som skal holdes innenfor rammen av toppmøtet, som vil samle bedriftskommunikasjons- og forretningsutviklingsenhetene til forsvarsindustribedrifter, sektorpressen og nasjonal presse, viktige spørsmål knyttet til kommunikasjon, forretningsutvikling og eksport av forsvarsindustrien vil bli diskutert.

Günceleme: 18/03/2023 13:58

Lignende annonser