Forsvarssektoren skal utvikles i Konya og Karaman med STM

Konya og Karamandas forsvarssektor vil utvikle seg med STM
Forsvarssektoren skal utvikles i Konya og Karaman med STM

STM ThinkTech vil gi konsulenttjenester til Mevlana Development Agency (MEVKA) for utvikling av forsvarsøkosystemet i Konya- og Karaman-provinsene og vil lage et veikart for produksjon av produkter med høy verdiøkning.

STM Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş spiller en kritisk rolle i Tyrkias forsvarsindustri og nasjonale teknologibevegelse med sine høyt kvalifiserte menneskelige ressurser. signert et annet viktig prosjekt innen konsulenttjenester. STM ThinkTech, som leverer konsulenttjenester i et bredt spekter fra NATO til sivile og lokale organisasjoner i Tyrkia; Det bærer sin kompetanse for analyse og beslutningsstøttesystemutvikling angående det innenlandske og nasjonale industrielle produksjonsøkosystemet til Konya og Karaman etter Gaziantep.

STM ThinkTech, den første teknologifokuserte tenketanken i Tyrkia, har signert prosjektet for å bestemme ledelses- og konsulentbehov for produksjon av verdiøkende produkter som skal fastsettes ved å lage et kapasitetsatlas for forsvarssektoren for Konya og Karaman-provinsene. I prosjektet, som ble signert med Mevlana Development Agency (MEVKA) og vil vare i 10 måneder, vil "Talent Complexity Method" utviklet av STM ThinkTech ved å tilpasse Harvard University Economic Complexity Index-beregningsalgoritmen (ATLAS of Economic Complexity) brukes. .

Evne Atlas vil bli laget

I prosjektomfang; Det skal lages et kapasitetsatlas på provinsiell basis, og det skal fastsettes produkter/teknologier med høyere merverdi som kan produseres med eksisterende produkter/teknologier og kapasiteter i bedrifter. I prosjektet, hvor de tekniske og administrative konsulentbehovene til provinsene vil bli bestemt for produksjon av produkter med høy verdiøkning, er de optimale støttetypene (ledelse, Det er rettet mot å bestemme støttemodellforslag, inkludert rådgivning, utstyrsforsyning, opplæring, strategi, etc.) og overvåkingsprosesser.

Innenfor rammen av Konya Defence Industry Suppliers Meetings; STM signerte en intensjonsavtale 18. november 2021 for utvikling av forsvarssektoren i provinsene Konya og Karaman.

Gaziantep-industrien transformert med STM

I tillegg til sin konsulentkompetanse på den internasjonale arena, gjennomfører STM ThinkTech også konsulentprosjekter som skal bidra til regional utvikling i Anatolia. STM ThinkTech, som tidligere har bidratt til utviklingen av produksjonsøkosystemer i Konya og Gaziantep, fullførte viktige prosjekter. I 2018 ble konsulentprosjektene utført med KOP Regional Development Administration vellykket fullført for å øke effektiviteten til hagleprodusentene lokalisert i Huğlu- og Üzümlü-regionene i Konya og integrere dem i forsvarsindustrien. "On-Site Analysis Study and Strategy Document Preparation Project", som ble igangsatt for at Gazianteps maskineri og metallindustris økosystem skulle gå over til forsvarsindustrisektoren og produsere høyverdiprodukter, ble fullført i 2021.

Günceleme: 22/03/2023 14:40

Lignende annonser