Fugletitting i Gediz-deltaet

Fugleobservasjonsvandring holdes i Gediz-deltaet
Fugletitting i Gediz-deltaet

En fugletittingsvandring arrangeres i Gediz-deltaet søndag 26. mars i samarbeid med Izmir Metropolitan Municipality og Nature Association. Vi møtes ved Kaklıç-krysset for en spasertur i UNESCOs verdensnaturarvkandidat Gediz-deltaet.

Søndag 26. mars arrangeres det en fugletitting i Gediz-deltaet, et av Tyrkias viktigste naturområder. De som ønsker å delta på gratisarrangementet i regi av Izmir Metropolitan Municipality og Nature Association bør registrere seg på kuslar@dogadernegi.org. Familier som kom til İzmir etter å ha blitt rammet av jordskjelvet vil bli prioritert, og deltakelsen vil være begrenset i antall. Deltakerne møtes ved Kaklıç Junction bussholdeplass klokken 14.45 og flytter kollektivt til deltaet.

Fugletrekket fortsetter

Gediz-deltaet, som er omtrent to millioner år gammelt, er hjemsted for tusenvis av fugler, planter og mennesker. Deltaet inneholder mange ulike habitater fra sandbånd til salte enger, fra siv til midlertidige våte enger, salte stepper og kratt. Ulike naturtyper gir høyt biologisk mangfold. Vårfugltrekket fortsetter i Gediz-deltaet. I møtet vårt vil vi følge vårens fugletrekk og ynglefløyen av fugler. Terne, liten tårnfalk, bieter, seljespurv, rørstokk, rødrygg, svartørehauk er blant artene vi kan observere mens vi går.

Günceleme: 23/03/2023 16:32

Lignende annonser