Tidligere Hilton-hotell i Izmir åpnet for jordskjelvofre

Tidligere Hilton-hotell i Izmir nødhjelp for jordskjelvofre
Tidligere Hilton-hotell i Izmir åpnet for jordskjelvofre

Izmir Metropolitan Municipality, som åpnet det gamle Hilton Hotel for å løse det midlertidige overnattingsproblemet til jordskjelvofrene som kom til Izmir, omorganiserte 180 rom. For øyeblikket er det 50 personer fordelt på 102 rom.

Izmir Metropolitan Municipality fortsetter å være vertskap for jordskjelvoverlevende som kom til Izmir etter jordskjelvet 11. februar som ødela 6 byer. For å løse det midlertidige overnattingsproblemet til jordskjelvofre, ble dørene til bygningen som tidligere ble brukt av Hilton Hotel, som Izmir Metropolitan Municipality er aksjonær i, åpnet for jordskjelvofrene. Izmir Metropolitan Municipality gjorde 180 rom klare for bruk av jordskjelvofre. 50 personer begynte å bli vert i 102 rom.

Barnehage og bibliotek

Etter forhandlingene med Ata Holding, aksjonæren i bygget, og fullføringen av forberedelsesprosessen, behovene til jordskjelvofrene som tok seg inn på hotellet per 10. mars 2023, som tre måltider med varm mat, internett og klesvask, møtes av Izmir Metropolitan Municipality, og psykososial støtte tilbys også. For å gi studentene mulighet til å studere, gjøres det ene rommet om til bibliotek og det andre til en barnehage hvor de minste kan lære mens de har det gøy.

På den annen side, İZELMAN A.Ş. Totalt 200 mennesker ble innkvartert i Buca sosiale fasiliteter, som ble åpnet for bruk av jordskjelvofre, og 141 personer ble innkvartert i Örnekköy Zübeyde Hanım sosiale fasiliteter. For øyeblikket er 162 personer igjen i fasilitetene.

Günceleme: 22/03/2023 15:18

Lignende annonser